Pohovor – co očekávat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.3.26 17:42

Pohovor - co očekávat

Dobrý den, mám smíšené pocity z pohovoru. Byla jsem asi dva dny po poslání životopisu pozvaná na pohovor, vše proběhlo na jedničku, pohovor trval hodinu a byl v hodně přátelském duchu. Nicméně ke konci mi pán sdělil, že bude mít ještě několik uchazečů a že chce ještě čtrnáct dní počkat a inzerát nechat vyvěšený. A že se ozvou za těch 14 dní. Tak mám trochu pocit, že mi naznačil, že nejsem pro ně úplně ok uchazeč a čekají na někoho lepšího :mrgreen: a jestli mi to nepokazila zmínka o dětech :( nebo se to tak běžně říká a mám šanci, že se ozvou? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12858
16.3.26 17:50

Děti jsou podobná diskvalifikace jako věk 50+. Proč jsi se vůbec zmiňovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24600
16.3.26 17:51

Já si myslím, že je běžné, že mají uchazečů víc a že si vybírají. Jestli se ti opravdu ozvou, těžko říct no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24600
16.3.26 17:52
@Sany80s píše: Více

Tak zase pokud by kvůli dětem potřebovala nějaké úlevy a úpravy pracovní doby a tak, je za mě nefér to tajit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16179
16.3.26 17:56
@Anonymní píše: Více

O dětech bych nemluvila. Mohlo to nejak uškodit, ale taky nemuselo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3043
16.3.26 17:57
@lucad77 píše: Více

Já si myslím to samé, zas je nefér vůči zaměstnavateli se nezmínit, pokud s dětmi někdy bude muset na OČR, k lékaři atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
16.3.26 17:57
@Anonymní píše: Více

To ale neznamená, že se jim někdo lepší ozve, že se dohodnou na podmínkách atd. Rozhodně bych to nepovažovala za neúspěch a konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.26 18:04

K nám se teď nabírá nový člověk a těch kandidátů je víc a pak se logicky vybere ten nejlepší tak to chodí. Někdo je v druhé kole, někdo teprve první, někomu se rovnou napsalo, že ne. Prostě potřebuji porovnat. Já když jsem se hlásila, tak mám tak specifickou pozici, že mě vzali a děti jsem přiznala, nemuseli mě moc zaučovat… občas tam jsou drobné rozdíly, ale nejpodstatnější je to, aby člověk zapadnu do týmu…

• Citovat
  • Upravit
2327
16.3.26 18:13
@Dahlia0409 píše: Více

To my zase primárně nabíráme ženy s dětmi - momentálně jsme hledaly copywriterku a primárně mezi ženami. Práce pouze formou home office, na DOPP nebo Živnost.
Záleží na firmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16179
16.3.26 18:19
@FraDeu píše: Více

Tak jelikoz pozic je strašně moc, tezko říct, kam se kdo hlásí. Pokud treba přímo nekde píšou, ze hledají ideálně maminky, pak je to OK :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
16.3.26 18:30

Nevím, však je to logický, že těch uchazečů bude víc, mně taky řekli, že mají ještě další a pak se ozvou. Zase lepší, než aby tvrdili, že mají jen tebe a že je to tutovka, a pak z nich vypadlo, že mají další uchazeče. To teď slýchám dost často, že se děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35540
16.3.26 18:31
@teroonka píše: Více

No to ano, ale nezmiňovala bych to v prvním kole pohovoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.26 18:33

Očividně pro něj nejsi top kandidát. Toho by si nenechali proklouznout

• Citovat
  • Upravit
9000
16.3.26 18:33

Bože, hodilo mi to anonym. Jsem růže :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.26 18:39

V životopisu mám díry, což jim došlo, že byla RD. A tak nějak to vyplynulo během pohovoru, že ty děti mám. Stejně by to zjistili.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat