Dostala jsem nabídku na jinou práci, nevím, jak se rozhodnout
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Záleží na mnoho okolnostech. Jak funguje otec, jesti ma take casove náročnou praci, popřípadě jestli muzou pomoct prarodiče. Jak finančně vychazis ted, jestli vyplata pokryje všechny náklady a nežijete od výplaty k výplatě. Jaká jsi osobnost, jeslti jsi vic rodinný nebo kariérní typ. A take jestli te současná prace bavi, to je podle me zasadni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dn0712 píše: Více
Současná práce mě baví, ale neni ohodnocení jeji mentální náročnost. Babičky nemáme, otec ma psychicky náročnou práci. Teď funguje ze dává dite do školy a jednou týdně vozi na kroužek. Ja jsem asi mix nejsem uplna domácí putka ale take nechci v práci trávit celý život. Finančně ted vycházíme. Ale samozřejmě s vyšším prijmem si budeme moci dovolit více. Dál u nas visí i otázka rozvodu nebo odluky. Partnerský vztah s manželem neni dobrý.
- Citovat
- Upravit
V tom pripade bych asi do nove prace nešla…asi bych si neumela představit jak by fungovalo vyzvedávani ze skoly, v pripade přesčasu anebo i kdyby se treba naučilo dojit domu samo, tak ze by bylo doma nejakou dobu uplne samotné.
Asi i záleží na frekvenci prescasu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle toho, co píšeš a existenci hrozby, že na to budeš víceméně sama - šla bych do toho jen v případě, že bych měla zajištěný plán B pro dítě v případě přesčasů - sousedku, kamarádku, placenou hlídačku. Ale stejně, představ si tu nejhorší variantu a jak se asi bude cítit - rodiče se rozvádí a ani jeden na něj kvůli práci nemá čas, šoupli ho cizí osobě… Peníze nejsou všechno, i když chápu, že ve tvé situaci je to silná motivace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
No já bych do toho určitě nešla. To už bych se raději uskromnila. Peníze jsou sice fajn, ale za to by mi to asi nestálo…
Protože tak malé dítě, navíc zrovna v první třídě, podle mě, potřebuje přece jen, víc toho času. Myslím tím, dostatečné věnování se mu, které zahrnuje veškerou přípravu, která se týká všech těch školních záležitostí.
Nejsem sice žádná učitelka, ale i přesto už moc dobře vím, jak je to pro dítě důležité. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud premyslis o rozchodu, tak o to vic bych do nove prace sla, abych byla pokud mozno financne nezavisla. Druhak v Pze muze chodit do skoly i na krouzky sam a otec se taky bude muset s peci zapojovat, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Netusim, kolik je jedna měsíční splatka hypotéky na pražské 3kk. Proc to pises tak sroubovite, kdyz jsi anonym?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kdo se bude starat o dítě, když ty budeš v práci přesčas?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cirrus fibratus píše: Více
Dobře napíšu jak to je. Rozdíl je 30000,–. S tim ze ted mam možnost HO, více dovolené. Ale přece je taky náročná, ale nejsou presne termíny. V druhé práci jsou termíny, neni HO a dovolená klasicky 25 dní.
- Citovat
- Upravit
@Fee-bee píše: Více
Manzel by byl pro steodavku. Mě se to nelíbí, ale vzhledem k tomu jak rozhodují soudy a ze ma s dítětem dobrý vztah, nevidím důvod proč by mu střídavku neschválili.
- Citovat
- Upravit
Předpokládám, že v případě rozchodu budeš peníze potřebovat, ale endovedu si představit, jak bych asi se znatelnými přesčasy fungovala bez fungujícího partnera s dítětem tohoto věku. Nepředpokldám, že v tomto typu práce bude někdo tolerovat OČR.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sany80s píše: Více
Tak ocr neřešíme ani v současné práci. Nemoci at uz deti nebo moje se řeší HO. Je pravda, ze v současné praci HO opravdu neřeší.
- Citovat
- Upravit
Dobřem ale jak to budeš řešit někde, kde nebude HO a tlačí se tam na termíny a chození do práce? Je dost pravděpodobné, že v takovém typu práce okamžitě vyletíš, jakmile se něco takového stane.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak o to vic bych si sla za lepsimi penezi a nezavislosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, vaham jak se rozhodnout. Dostala jsem nabidku na praci, ktera je časově náročnější nez současná (klasicky 8,5h ale budou přesčasy) ale za výrazně více peněz (řekněme ve výši jedné měsíční splatky hypotéky na pražské 3kk). Jak se rozhodnout. Mam dite v 1. třídě.