Dostala jsem nabídku na jinou práci, nevím, jak se rozhodnout

Napsat příspěvek
Velikost písma:
307
12.3.26 10:41
@Anonymní píše: Více

Jasne, ale je brutalni rozdil jit z 70 brutto na 100 tisic… Nebo z 30 brutto na 60 tisic…

Ono nejde jen o penize ale i o to jakou kvalitu zivota obecne budete mit. Znak dost lidi co maji dobre hidnocenou práci, ale ta prace se da delat treba rok, max dva nez člověk vyhoří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.26 10:55
@Krákora997 píše: Více

Souhlas, proto vaham. Je to ta první varianta.

• Citovat
  • Upravit
41152
12.3.26 10:59

a máš možnost nějakého jiného bydlení? jde o to, jaké by jsi měla výdaje, pokud by jsi se odstěhovala a tím pádem, kolik by ti zůstávalo na život…psala jsi, že obě práce jsou zhruba stejné náročné, jen u té druhé jde o přesčasy? máš představu jak často a kolik cca? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.26 11:16
@Keyllah píše: Více

Ve stávajícím místě teď hned bydlení nemam. Ale asi bych dokázala sehnat, samozřejmě je to otázka hlavně financí. Teď kdyz se odstehuju, tak moje výdaje budou asi vetsi polovina příjmů. Myslím za nájem a poplatky. Přesčasy cca 4 dny v měsíci.

• Citovat
  • Upravit
9750
12.3.26 11:48

Píšeš, že by byl možný HO - tzn. je moznost i být flexibilní? Tzn. zmizet třeba ve 3 odpoledne a dodělat práci večer doma, když dítko zaleze do pelechu? U nás to tak je a je to super. Já už mám děti velké, ale kolegyně se školkovými dětmi to tak dělá běžně.
Pokud bys měla tu možnost, tak bych do nové práce šla. Nejen kvůli pebězům, ale i kvůli seberozvoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.26 12:01
@Jahru píše: Více

HO jen jeden den v týdnu. Ale i to je dobre. Ve 3 rozhodně mizet nemůžu. Nejdříve v 16.

• Citovat
  • Upravit
7352
12.3.26 12:35

takže bys dítě z družiny brala o půl páte? Jak to je daleko práce-škola-domu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.26 12:41
@KKK85 píše: Více

Ano, dite bych vyzvedavala kolem 16:30. Skoku mame asi 500m od domu. Práce by byla dál nez ji mam ted. Asi o 15 min déle.

• Citovat
  • Upravit
7352
12.3.26 12:43

tak záleží na tobě.. tu radili spíše vzít. Nevím ten rozdíl toho platu.. ano +30. Ale 30 a 60, nebo 50 a 80. To je taky rozdíl a otázka.
Ale já bych to nevzala.. nechtěla bych dceru tahat ze školy poslední o půl páte, dojít domu v pět.. rychle úkoly, učení… Já jsem doma ve 14-15:30 max i s nákupy a zařizováním. Vybírala jsem si práci dle dítěte, pracovní doby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2071
12.3.26 13:13

Já bych to vzala. Kariérně si polepšíš, peníze super, když budeš žít sama, tak je budeš potřebovat. Nabídky lepší práce neleží jen tak na ulici, kdo ví, jestli bys takovou ještě někdy dostala. Jestli máš normální dítě, které nepotřebuje intenzivní pomoc se školou, tak to vezmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
12.3.26 13:22

Ses tajemnla jak hrad v Karpatech.

Jeslri vydelavas 70 hrubeho, tak jsi v top 10% nejlepe ohodnocenych zen v ČR. Takze jsi určitě schopa si zhodnotit narocnost te druhe prace.

Vubec bych se neohlizela na mistni rady typu ze si naděláš hodiny kdyz dite bude u manzela nebo ze si vezmes uklizecku atp. Pokud budes mit terminy a budeš muset fakt neco ve fofru dodelavaty tak nikoho nebude zajimat ze si v klidku vse napracujes dalsi tyden (nebo sis napracovala minuly) a ted budes mit volněji, protože mas doma dite… Ale to je moje zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7352
12.3.26 13:29

Takže teď bereš 70tis, kdy máš HO, není problém s péči o dítě, vyzvedávání atd.
A chceš jít za 100tis, kde budete s dcerou doma s vyplaznutým jazykem někdy v pět, nebo po páté hodině… Stihnete max úkoly, večeři a to nutné… není možný HO, budou i přesčasy?

Chápu to dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
12.3.26 13:30
@Krákora997 píše: Více

Tak takovým lidem většinou něco říká pojem time management a umí s ním pracovat, takže se tebou popsané situaci mohou úplně v klidu vyhnout. A že by 70k plus hrubého mělo jen 10% žen, to si fakt nemyslím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7352
12.3.26 13:30
@Pučálkovic.Amina píše: Více

Jakože 70 litru ji nebude stačit s jedním dítětem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
12.3.26 13:32
@KKK85 píše: Více

Tedy nevím, ale normální dítě je snad schopné si úkoly a školní povinnosti udělat samostatně, třeba právě v té družině, ne? Přijít domů v pět, mi tedy nepřijde žádný horor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat