Dostala jsem nabídku na jinou práci, nevím, jak se rozhodnout
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
tak já nepsala o menu za 1000, měla jsem na mysli třeba dovoz pizzy, něčeho dobrého, prostě aby jste si to užili a ušetřili čas vařením, když budeš déle v práci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krákora997 píše: Více
Nova práce je +30k btto. Plus bonusy samozřejmě úměrně tomu, ale ok, nepočítám s tím, to neni fix.
- Citovat
- Upravit
@Cirrus fibratus píše: Více
Taky jsem toto nepochopila.. to může být 25tis i 70tis ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S prvnákem, kde otec má časově náročnou práci, visí možnost rozvodu.. takže na dítě budeš sama, bych do toho nešla ani za zlaté prase. Budeš pak z toho platit vyzvedávaní z družiny, někoho kdo se s dítětem bude učit?? Zůstala bych kde jsem, určitě cca 4-5let.. pak se můžeš rozvíjet. Aspon za mě takto. A v Praze ty možnosti budou i později.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také bych do toho šla. Vidím to i jako nový začátek na tvé cestě životem. S penězi jde všechno líp, dítě mladší nikdy nebude, tudíž té péče bude potřebovat stále méně. Navíc pokud má dobrý vztah s otcem, střídavky bych se nebála.
Držím palec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KKK85 píše: Více
psala, že otec bude chtít střídavku, takže týden a týden…ten týden, kdy nebude mít dítko může o to víc pracovat. A 30tis. navíc je opravdu dost. Přece jen v případě rozvodu bude muset řešit celou vlastní domácnost a dítko a tam je celkem rozdíl, jestli bere 30tis. nebo 60tis., nemyslíš?
tak zůstane kde je, rozvod stejně přijde a ona navíc bude ještě počítat každou korunu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rozvod bude asi stejně, tak či tak, ne? práci děláš náročnou, jen jinde by byla daleko zajímavě finančně ohodnocena a udělala by tě finančně nezávislou -) v případě stěhování, či vyplácení a žití sama, je to o něčem zcela jiném, když ty peníze jsou anebo nejsou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keyllah píše: Více
Pokud přesčas padne na týden kdy nebude mít dítě.. to nebude přesčas který si ona naplánuje, ale naplánuje ho ta práce.. uzávěrky apod. Já jsem tip co raději čas na dítě.. a ano chápu že 30tis je hodně. Osobně bych raději zapracovala na vztahu, manželství… pokud je co zachranovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ale oni nemají co zachranovat, rozvod je naspadnutí tak či tak, a pak je otázkou, zda žít s nebo bez 30tis. navíc
nevím o jakou práci konkrétně jde, ale někde je možné prostě týden makat, nahnat přesčasy atd. a pak ten druhý týden stíhat v pracovní době a věnovat se dítěti…co si budeme povídat, s penězi si pak může nechat dovézt jídlo, vyrazit na koupák, do kina, na úklid si někoho najmout, zaplatit dražší kroužky atd…nevím kolik vydělává ted, ale málo která ženská utáhne vlastní bydlení aniž by nemusela počítat, pak přijde větší výdaj, a když řešíš finance, brigádu navíc atd. tak se tomu dítku věnuje krapet obtížněji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zachranovani partnerství neni na poradu dne. To mame za sebou. Můžeme spolu dál fungovat na funkční bázi dítě, domácnost. S tim ze ja jsem servisak domácnosti on ji financuje z větší části, ale na servisu se podílí minimálně. Jenze v jednom bytě se prostě musíme potkávat a to vadí. Lépe by nám bylo, kdybychom každý bydlel zvlášť nekde poblíž a dite by bylo mezi námi. Nebo ok, dite muze zůstat tam kde je a pendlovat budeme my. To uz je jedno.
- Citovat
- Upravit
My s dcerou zas takový bordel neuděláme. Spíš to jídlo bych asi řešila nekde venku. Ale zase to neni potreba chodit na menu za 1000,–. Vařit můžeme i společně.