Pohovor. Je šance?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Bohužel myslím, že spíš ne. Myslela bych, že kdyby o vás během pohovoru začli vážně uvažovat, nebudou tak moc spěchat a zodpoví vám otázek klidně více
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Smudlinka01 Chvátala teda jen jedna osoba z nich a to od úplného začátku, ale byla to šéfová no.
Ale asi to tak bude
, nakonec ale mi podala ruku a rozloučila se velmi mile. Oni se teda nemohli moc shodnout časově, datum se několikrát měnilo.
- Citovat
- Upravit
To by mě tedy vážně zajímal obor…protože kdyby na mne někde vytasili s matematikou, tak se prosím na patě a jdu.
Příspěvek upraven 23.12.22 v 12:50
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To zní jako pohovor někam do fabriky a ještě nejlépe pak hromadný kam pozvou 10 lidí ![]()
Párkrát jsem takhle někde byl ze zvědavosti jsem chtěl naživo vidět jak ta výroba funguje a jediná možnost se tam dostat je projevit zájem o místo ![]()
A někde bylo počítání jak na ZŠ složit nějakou věc co vyrábí podle návodu a tak a ještě vše hromadně ![]()
Ale už ten přístup při pohovoru z jejich strany by mě odradil
tak že asi jsi o nic zázračného nepřišla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to je mi líto, ale sama asi cítíš, že to byla prostě mega smůla ve spojení s překvápkem, nečekanými otázkami… radši bych počítala s horíš variantou a mrkla jinde… mně by teda taky na nesouvisející pozici nenapadlo opakovat příklady z matiky..
já zažila teda dostkrát IQ testy, kde se taky doplňovaly logické řady, tvary a řetězce,
v čemž zrovna nevynikám, ale u tebe to bylo ještě horší..
krásné vánoce a nenech si zkazit svátky..
pokud o to hodně stojíš, tak možná nic nezkazíš mailem s přáním hezkých vánoc a že si jsi vědoma, žes neměla nejlepší den, ale že o to více bych dokázala v praxi, jak o pozici stojíš a že bys pro to udělala maximum. Tím nic nezkazíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, měli jste někdy pohovor, co jste totálně dodrbali a i tak Vás vzali?
V pondělí jsem byla na pohovoru na svůj dream job, jsem velký trémista, ale zde jsem se velmi poctivě připravovala. Bohužel na nic z oboru se mě ani nezeptali. Ptali se na věci ze střední, na práci kterou jsem psala před maturitou, jenže střední mám už roky za sebou a nemohla jsem si absolutně vzpomenout na detaily. Poté pár matematických příkladů ze základní školy, jenže to jsem také dodrbala, protože tréma, sama mám VŠale na tohle jsem nebyla připravená, obor absolutně nesouvisí s matikou. A pak jsem si na konci spletla ještě dva důležité pojmy. Byli velmi milý, pohovor končil tím, že se mi ozvou, že ještě přijde několik lidí, tak uvidí.
Bylo vidět, že spěchají, po čtvrt hodině vstávali a loučili se, i když jsem měla plno otázek, tak jsem se zeptala jen na to nejdůležitější, abych nebyla otravná. Myslíte, že nějaká šance je?
Nevím, co to bylo za pozici. Ale asi chtěli ověřit, jak se zachováš v krizových a nenadálých a nečekaných situacích. Jinak si nedokáži vysvětlit, proč ti dávali počítat matematické příklady, anebo se ptali na maturitní práci. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Matematické otázky dávají jako test inteligence. a logického myšlení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Matematiku jsem měla naposledy ve druháku. V prváku to bylo převážně opakování devítky a ve druháku byl covid.
Výsledek je takový, že z matiky neumím nic.
Tyjo.. Kdyby na mě u pohovoru vytáhli matiku, nemám práci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To máš dobrý, já jsem údajně byla jednou nejlepší ze všech kandidátů (téměř 10) a nebyla jsem jim asi dost dobrá, mělo to několik částí a dala jsem všechny bez problémů až na jednu a ta byla splněna něco přes půlku, tak si to vypsali znova, pro jistotu 2×… Docela to pobavilo, když se po půl roce ozvali, jestli mám ještě zájem
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
V pondělí jsem byla na pohovoru na svůj dream job, jsem velký trémista, ale zde jsem se velmi poctivě připravovala. Bohužel na nic z oboru se mě ani nezeptali. Ptali se na věci ze střední, na práci kterou jsem psala před maturitou, jenže střední mám už roky za sebou a nemohla jsem si absolutně vzpomenout na detaily. Poté pár matematických příkladů ze základní školy, jenže to jsem také dodrbala, protože tréma, sama mám VŠale na tohle jsem nebyla připravená, obor absolutně nesouvisí s matikou. A pak jsem si na konci spletla ještě dva důležité pojmy. Byli velmi milý, pohovor končil tím, že se mi ozvou, že ještě přijde několik lidí, tak uvidí.
Bylo vidět, že spěchají, po čtvrt hodině vstávali a loučili se, i když jsem měla plno otázek, tak jsem se zeptala jen na to nejdůležitější, abych nebyla otravná. Myslíte, že nějaká šance je?
Od toho jsou pohovory. Nejde ani tak o to, jestli si vzpomeneš na detaily, ale jestli se umíš rychle zorientovat a poradit si. Zkráceně, jestli jsi dost inteligentní na to, abys vyřešila situaci, se kterou ses třeba nikdy nesetkala. Protože k takovým věcem dochází v zaměstnáních furt, já to mám třeba každý den
Tréma je jedna věc, potenciální schopnosti zase věc jiná. Myslím, že lidi, kteří vedou pohovor, to umí rozlišit. Nebo by aspoň měli umět. Takže možná není nic ztraceno, třeba jsi neudělala tak špatný dojem, jak myslíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@greenapple
Kéž by to tak bylo. I když by tomu by nahrávalo to, že v té matice mě nabádali, ať si píšu poznámky a ten papír si pak vzali. Já vím, že jsem počítala dobře, jen jsem napsala špatný výsledek prostě. ![]()
- Citovat
- Upravit
ale na tohle jsem nebyla připravená, obor absolutně nesouvisí s matikou. A pak jsem si na konci spletla ještě dva důležité pojmy. Byli velmi milý, pohovor končil tím, že se mi ozvou, že ještě přijde několik lidí, tak uvidí.
V pondělí jsem byla na pohovoru na svůj dream job, jsem velký trémista, ale zde jsem se velmi poctivě připravovala. Bohužel na nic z oboru se mě ani nezeptali. Ptali se na věci ze střední, na práci kterou jsem psala před maturitou, jenže střední mám už roky za sebou a nemohla jsem si absolutně vzpomenout na detaily. Poté pár matematických příkladů ze základní školy, jenže to jsem také dodrbala, protože tréma, sama mám VŠ