Pohovor u PPL
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pohovor u PPL
Zdravím, prosím nemáte někdo zkušenost nebo přímo pracujete v oddělení zákaznického servisu u PPL?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Kajuli mám jít na pohovor, tak abych věděla na co se připravit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pohovor jsem přímo nedělala, ale na zákaznickém servisu budeš v podstatě viset na telefonu a mailu a řešit požadavky zákazníků, ať už adresátů, anebo odesílatelů. PPL má svůj vlastní systém, ve kterém budeš pracovat, je to jednoduché jak facka (i když některé slečny ze ZS s tím měly dost veliký problém).
Takže požadavky budou PC gramotnost, samostatné myšlení, příjemný hlas a prozákaznický přístup
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kajuli díky,dělám spoustu let na poště, dalo by se říct, něco podobného, také máme svůj interni PC systém a naučila jsem se to, tak to by neměl být problém. A co angličtina? je potřeba? sice mám v životopisu pravdu a to že jsem začátečník…ale stejně a nevíš zhruba pracovní dobu? je to hodně do večera? v inzerátu to není uvedeno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo tak to netuším, na depu bývá téměř nepřetržitý provoz, včetně víkendů (mají večerní doručení i sobotní doručení, pomalu se připravují i na to nedělní…), ale jak to má zákaznický servis bohužel nevím.
Musíš brát také ohled na to, že PPL je dceřinná společnost DHL (ta má sídlo v Německu), dělají export i import balíků a mají i zahraniční klienty, takže domluvit by ses měla umět
- načítám...
- Citovat
- Zmínit