Pohovor u PPL

684
19.8.16 21:03

Pohovor u PPL

Zdravím, prosím nemáte někdo zkušenost nebo přímo pracujete v oddělení zákaznického servisu u PPL?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2248
19.8.16 22:03

V PPL nepracuji, ale něco vím. Co bys potřebovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
19.8.16 22:41

@Kajuli mám jít na pohovor, tak abych věděla na co se připravit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
20.8.16 00:12

Tak pohovor jsem přímo nedělala, ale na zákaznickém servisu budeš v podstatě viset na telefonu a mailu a řešit požadavky zákazníků, ať už adresátů, anebo odesílatelů. PPL má svůj vlastní systém, ve kterém budeš pracovat, je to jednoduché jak facka (i když některé slečny ze ZS s tím měly dost veliký problém).
Takže požadavky budou PC gramotnost, samostatné myšlení, příjemný hlas a prozákaznický přístup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
20.8.16 09:30

@Kajuli díky,dělám spoustu let na poště, dalo by se říct, něco podobného, také máme svůj interni PC systém a naučila jsem se to, tak to by neměl být problém. A co angličtina? je potřeba? sice mám v životopisu pravdu a to že jsem začátečník…ale stejně a nevíš zhruba pracovní dobu? je to hodně do večera? v inzerátu to není uvedeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
20.8.16 18:14

Jo tak to netuším, na depu bývá téměř nepřetržitý provoz, včetně víkendů (mají večerní doručení i sobotní doručení, pomalu se připravují i na to nedělní…), ale jak to má zákaznický servis bohužel nevím.
Musíš brát také ohled na to, že PPL je dceřinná společnost DHL (ta má sídlo v Německu), dělají export i import balíků a mají i zahraniční klienty, takže domluvit by ses měla umět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat