Pokládka podlahové krytiny Quickstep

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
9.11.16 12:05

Pokládka podlahové krytiny Quickstep

Dobrý den komunito maminek :-)
Nemáte někdo kontakt na šikovnou a seriózní firmu z okolí mladoboleslavska, která by realizovala pokládky podlah a obklady schodiště?

Bohužel nám stávající spolupráce s boleslavskou firmou Dům interiérů (resp. Stavíme bydlení, s. r. o.) nevyšla. Dodavatel si na zakázky za 180 tis. Kč nechal zaplatit zálohy za 144 tis. Kč. Měl realizovat pokládku plovoucích a lepený podlah Quickstep, vč. obložení schodiště a dodávku všech interiérových dveří. Myslím, že docela zajímavé pro jakoukoliv firmu. Vše mělo být do konce května 2016. Nakonec podlahy tak nějak, s výraznými prodlevami, a na etapy položili a dveře doposud ani kompletně nedodali! Vždy po nich taky zůstal bordel a spousta odpadů v baráku a kolem baráku. Střídalo se u nás více lidí. Připomínky k dílčím vadám a poškozením nebyly vůbec pro zjednání nápravy zapracovány (poškozená dveřní těsnění a kování, apod.). Nakonec firma přestala téměř komunikovat jakoukoliv formou. Prostě jako když házíte hrách na zeď. A jelikož provedené pokládky nebyly optimální nechal jsem si poté během října zpracovat soudní znalecký posudek, který jasně poukázal na pochybení tohoto dodavatele, jelikož nebyly vůbec propojeny normy ČSN a požadavky výrobce podlahových krytin! A rovněž přípravné práce a příprava podkladu byly chybné!. Výsledkem je, že podlahy budou mít výrazně nižší životnost, jsou vyboulené, křivé, apod. Rovněž řemeslné provedení má žalostnou úroveň (=naprosto křivé řezy na obložení schodiště; jakoby pižlali bůhvíčím na koleně). No prostě šlendrián a naprostá ignorance. Většina díla bude v dohledné době na přepracování. Divím se, že se takto dá podnikat. Takže mi nezbývá než se soudit o náhradu škody…. A možná nás uvidíte i v TV ;-)
A zároveň toto může být i ponaučením pro budoucí zájemce a chudáky, kteří se neumí tak bránit, aby nenaletěli jako mi. Za rok stavby baráku jsem komunikoval (a trochu se i zlobil :-P) s desítkami firem (!), ale tato – Stavíme bydlení/Dům interiérů - je fakt jednoznačně nejhorší 
Máte s nimi někdo podobnou zkušenost a nebo jste u nich pracoval? Když tak mi napište na FB: https://www.facebook.com/standa.havlat

Proto, abychom již konečně tedy mohli v novém domku dodělat vše potřebné správně, ocením vaše tipy na někoho zručného, poctivého a slušného (tj. s vlastnostmi, které stávajícímu zhotoviteli chyběly), kdo vám pokládal podlahy.
Mějte se a předem díky za tipy!
 Standa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3409
9.11.16 12:19

Ahoj pan Jiřík z MB mrkni na net

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
9.11.16 12:20

Je to rodinná firma, už jednou nám dělali dolejšek a asi za 14 dní budou dělat hořejšek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.11.16 12:29

Děkuji. Znám znám - poptám je… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.3.17 23:06

Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o radu, pokud máte někdo zkušenost s clickovými vinylovými podlahami Quick Step Livyn (Pulse Click). Podlaha se nám moc líbila, ale protože je dražší, tak nechceme koupit něco, s čím jsou třeba problémy apod. Každá vaše zkušenost pro nás proto bude užitečná. Díky. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí