Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky! Potřebujeme dočasně provizorně přeůlit pokoj. Napadlo nás přepůlit ho skříní a na zadní část skříně a vchod dát závěs. Zajímalo by mě, jak moc to ty místnosti odhluční? Děkuju za rady ![]()
Ahoj. Na odhlučnění to moc není. Máme takhle rozdělenou ložnici a pracovnu. Je to spíš na zastínění, ael třeba hučení PC je slyšet dost. Podoně jsme to měli udělané na ubytovně, abychom měli jakžtakž soukromí, ale slyšet bylo všechno.
My meli s brachou, kdyz jsme byli maly, prepuleny detsky pokojik a slouzilo to spis k tomu, aby mel kazdy jakztakz svoje soukromi, ale na odhlucneni to vliv urco nemelo…
Máme 1+1 a pokoj je rozdělen skříní,v jedné půlce spí malá,v druhé my.Odhlučněné to není vůbec,akorát máme větší soukromí a malé tam od nás nebliká TV.
Máme přepůlený obývák na pracovnu a pokoj, ale takovou tou mřížkou z ikea, když tam dáš skříň, nedovedu si moc představit, že by o bylo pěkné a hlavně vzdušné, přeci nechceš tím ten pokoj zmeněit a zabít:)Na odhlučnění ti pomůže leda stěna z ytongu.
My jsme jako malí měli děcák rozdělený sestavou skříní, na každé půlce místnosti byly úložné prostory až do stropu. Super vyřešený prostor, ale odhlučněný vůbec.
Holky moc vám děkuju. Ještě jsem tu nenapsala, že každá půlka má svoje okno, takže světlo i vzduch tam bude
. No ale asi to budeme muset vymyslet jinak. Budeme se brzy stěhovat, tak do toho už nechceme vrážet moc peněz, ale narodí se nám druhý dítko, tak nechci, aby se vzájemně budily. Ještě mě napadla jedna varianta, ale nevím, jestli mi doma projde ![]()
@smahulinka Jestli ti jde jen o to buzení, tak to bych asi neřešila (pokud se brzy budete stěhovat jinam, jinak bych doporučila sádrokarton). Moje holky spí spolu v pokojíčku, mladší se v noci budí ještě teď a vzájemně se probudí málokdy. Ale tu skříň bych tam dala kvůli odstínění.
@hkac Nakonec to vyřešíme jinak. Přesuneme obývák do nejmenší místnosti a na spaní bude mít každý svůj pokoj. Budeme to muset takhle tu chvíli vydržet ![]()
No my asi budeme muset něco podobnýho řešit. Máme 2+1. Zatím s jedním mimčem pohoda, ale plánujeme už druhé. A vůbec si to neumím představit, jak to budeme s dvěma dětmi dělat. Tak kdybyste měly některá nějaké tipy nebo zkušenosti.