Věšák na klíče

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1366
17.4.12 08:48

Věšák na klíče

ahoj holky, potřebuju poradit, zařijume s manželem chodbu (zatím vybíráme nábytek, barvu a tak) a jediné na čem se nemůžeme shodnout a dohodnout je věšák na klíče. Manželovi přijde vše kýčovité. můžu vás poprosit o odkazy či fotky nebo nějaké originální nápady, kam věšíte klíče vy? děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
677
17.4.12 08:59

No asi záleží do jakého stylu máte chodbu laděnou. Dřevo - klasika, kov - moderna…těžko takhle říct. My máme tyto věšáčky na klíče a jsou super! Neotřelé a každý kdo přijde kouká, že je to bomba! http://www.naoko.cz/produkt.php?… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
17.4.12 09:08

my jsme si dělali sami - prkýnko a na to věšáčky, vybrali jsme stejné, jako máme věšáky na kabáty, jenom v menší velikosti. Je to úplně obyčejné, ale aspoň máme dobrý pocit, že to ladí :-) A manžel se všude vytahoval, že to dělal SÁM :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
17.4.12 09:17

Terez, ty jsou hezké, sice by se nám to prodražilo, ale manžovi ukážu. Jak jsou veliké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
17.4.12 09:28

ahoj my máme něco takového http://www.koralky.rooya.cz/srazy_den.php?…. ale v měděné variantě od jednoho šikovného dráteníka

• Citovat
  • Upravit
677
17.4.12 09:29

@Jana F No nejlevnější nejsou, to je fakt, ale holt originální nápad :)
Změřila jsem a ta krabička je 8×11cm. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
17.4.12 09:35

Tereza: já Ti nevím jsem asi divná, ale mně tyhle „pohlavní“ záležitosti připadají nechutné a trapné…nezlob se nechci Tě urazit…jen říkám názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
17.4.12 09:37

mě se líbilo tohle: http://www.naoko.cz/produkt.php?… ale máme obyčejný věšáček a chlap jinej nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
17.4.12 09:55

Klíče dáváme na háčky na dveře. Žádné vrtání ani lepení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
17.4.12 10:07
@lumáťa píše:
Klíče dáváme na háčky na dveře. Žádné vrtání ani lepení :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
17.4.12 10:12

Mám x let starou klasiku..dřevěný klíč s kolíčkama na zavěšení…bůh ví odkoho ho mám…asi stoletej a stále slouží! :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
17.4.12 12:05
@Maja7756 píše:
Tereza: já Ti nevím jsem asi divná, ale mně tyhle „pohlavní“ záležitosti připadají nechutné a trapné…nezlob se nechci Tě urazit…jen říkám názor…

Každý má jiný vkus, to je mi jasné, že se to každému líbit nemusí. Já jen dala tip na něco neotřelého. 8) + je tam toho víc viz třeba ten „mráček“.
Co ale nějak nechápu je, co myslíš těmi „pohlavními“ záležitostmi? Tohle nemá s pohlavím krom toho, že je to ve tvaru muže a ženy nic společného. Klíče se jim rozhodně nestrkají mezi nohy :nevim: Viz laciné stojánky na tužky a podobně, které bych si taky nekoupila. Zřejmě si se pořádně nepodívala nebo za tím hledáš něco co tam není… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
17.4.12 13:09

Tereza: počkej tak já koukám na ten odkaz a tam přece je díra na klíč v klíně ženské, nebo se pletu?

Koukala jsem jsou tam moc pěkné věci. Nechtěla jsem Tě urazit, omlouvám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
17.4.12 13:49

My máme něco jako tohle - http://www.postovni-schranky.eu/…e---li-nerez , jen máme větši tu horní plochu na magnety.
Nerez jsme dávali proto, protože máme v předsíni jen vestavěnou skříň s celoplošným zrcadlem v nerez rámu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
6.10.12 13:39

A nemáte někdo nějaký věšáčky na klíče - ne modernu a takovou strohost, tj. žádnou ocel apod? Nějaký dřevo, keramiku, smalt. apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný