Pokoj pro dvě puberťačky

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1762
14.2.15 18:30

Pokoj pro dvě puberťačky

Ahoj,
chystáme se rekonstruovat pokojík pro holky (10 a 12) bohužel mě nic nenapadá, tak se jdu poradit k lidem, kteří mají více fantazie než já. :-)

Problém je, že holky děsně touží po vlastním pokojíku, ale to je nereálné. Ložnici jim obětovat nechci, abychom si každý den rozkládali gauč v obýváku a spali tam. Další místnost už v bytě není. Pokoj holek je dost velký, ale nenapadá mě, jak by se dal rozdělit na dvě částí nebo aspoň upravit tak, aby každá měla svůj vlastní koutek. Jedinou možností, která mě napadá je řešit to nějak patrem nebo aspoň zvýšenou postelí.

Pokud vás něco napadne, budu moooooooc ráda.

A tady je náš pokojík teď. Tedy skoro. U okna nejsou dva stoly, ale takový veliký kus z masivu (skříňka, stůl, skříňka, stůl, skříňka), je to dělané na míru, takže s tím se hýbat nedá. No a samozřejmě bychom rádi použili co nejvíce nábytku, který tam máme teď. Je to všechno masiv (Domestav nebo Gazel).

Předem díky,
Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30901
14.2.15 18:54

Nejjednodussi je asi dat tu jednu postel misto vysoke skrine, takze postele budou naproti sobe a ke kazde posteli dat pricku z posuvnych dveri jako k vestavne skrini, kterou si kazda zatahne, kdy bude chtit klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
14.2.15 19:18

@Cuddy mě připadá že na té protější zdi jsou posuvné dveře, postel se tam nevejde. Ale nic lepšího mě nenapadá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901
14.2.15 19:21

@rozmyš aha, to jsem vyhodnotila jako zrcadlo s nejakym vesakem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
14.2.15 19:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
14.2.15 19:26

Jsou to bohužel dveře (šoupačky) a ty zastavět nemůžeme. Zvažujeme zrušení druhých dveří. Postel by se vešla vedle těch šoupaček z druhé strany místo knihoven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901
14.2.15 19:33

@Halka ano, to je druha moznost, ale to by se chodilo temi soupackami primo kolem postele. Nebo to vyresit jako na anglickych kolejich ala postel se zavesy, co mel Harry Potter.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
14.2.15 22:31

@Halka Já bych možná stoly nechala jak jsou a hned dala dostele podél zdi na obě strany, jestli se vejdou :think: A v prostřed pokoje bych mezi postelemi pověsila nějaký závěs, třeba jen ty „nitě“ pro optické rozdělení místnosti. Moc možností tam není, skoro každá zed má otvor :mrgreen:

Nebo bych vyměnila postele za jednodušší a dala je na jedinou stranu bez otvorů aby vstupovali do prostoru :think:

Pro inspiraci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
20.2.15 12:36

Doporučuju se poradit s nějakým architektem, třeba firma Kamarumah má super nápady. Určitě by ses s nimi mohla domluvit na nějakých nápadech nebo aby ti udělali vizualizace.. A hlavně když budeš chtít, tak ti ten pokojíček i zrealizují. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí