Pokoj pro kluka

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
92
16.8.14 23:54

pokoj pro kluka

Dobrý den, potřebovala bych poradit, dělám malému (2roky) dětský pokoj, no spíše dětský kout společně s ložnicí. Chtěla jsem mít pokoj do modrozelené barvy, dnes jsme koupily tenhle koberec… no jenže jsem si neuvědomila, že ta žlutá z toho koberce hodně vyčnívá a tudíž si myslím, že modrozelený pokoj z toho už neudělám :( No ale hlavně bych potřebovala k tomuhle koberci přidat nějaké vhodné dětské závěsy :think: na oddělení ložnice a dětského koutku, ale mám špatnou představivost a tak celý večer marně koukám na závěsy a nic mi k tomu neladí, proto bych potřebovala poradit od někoho kdo má lepší představivost než já. Zatím pokoj vypadá takhle viz.2 fotka, je to pouze provizorní včera jsem se rozhodla to přstěhovat a tak, je to tam pouze,,halabala´´ ale místo postýlky bude postel http://www.ikea.com/…s/S39823978/ a po tom i nová komoda i skřín.
Ráda bych i radu jakou barvu na zed nebo něco, prostě aby to nebylo prázdné a taky aby se k tomu hodilo i povlečení jako:

Omlouvám se, za takový dlouhý popis :), ale budu moc vděčná za jakýkoliv nápad, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15575
17.8.14 00:00

Me se to takhle libi ;)
Asi bych vymalovala bud jen modrou nebo modrou s nakym vzorem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
17.8.14 00:04

..

Příspěvek upraven 17.08.14 v 00:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
17.8.14 00:08

Jo, ale jde mi hlavně o to, jaký tam dát závěs na oddělené té manželské postele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
17.8.14 00:09

Ja bych dala modrou zed a to prostredni povleceni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
17.8.14 00:15

No ale já bych spíš brala zelené povlečení a mám vybrán hodně zelených doplnků. No ted jsem zrovna narazila na jedno výrazné povlečení a napadlo mě, že se zaměřím aby byl podobný styl závěs a povlečení a tím by se mohla odpoutat pozornost, že to nesedí k tomu koberci, i když za každou další radu budu vděčná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
17.8.14 02:30

Přivtěřím se pro radu. Synovi budou dva v říjnu. Jenže pokoj, který mu budeme předělávat je veeeelmi malý. Napadlo nás, že mu koupíme tento GAUČ Č.41 , který se rozkládá a na to dokoupit kvalitní matraci na spaní. Vím, že bych to sklízela každý den a matraci bychom vkládali za gauč, ale spíš mi jde o zdraví syna - je takové spaní bez rohože s kvalitní matrací zdravé? :nevim: Máme malý byt 4+1, ale v rozměrech 2+1 :cert: (alternativa spojení pokojů neexistuje, do pěti let chceme jít jinam a není to náš byt).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
17.8.14 06:48

@Maculinka a kolik máte dětí? Nešlo by udělat jeden pokoj spací a druhý hrací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
17.8.14 08:24

Modře bych nemalovala, bude to studené a myslím, že na dětský pokoj/kout i trochu neútulné. Vymalovala bych spíš světlým odstínem zelené nebo žluté. Případný závěs na oddělení bych volila vzhledem k výmalbě. Nebylo by lepší jiné optické oddělení než závěs? Nebude tam tma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
17.8.14 08:32

Vymalovala bych na žluto, závěs bych možná ani nedávala a když už, tak zase nějaký světlý - žlutý například. K tomu by mohli jít i ty zelené doplňky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.14 08:50

Dala bych na zeď žlutou nebo kombinaci žluté-zelené a zbytek doplňků modrých či zelených. Děti mají mít pokojíček veselý a barevný ;) závěsem bych neoddělovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
17.8.14 14:19

Holky, děkuji za názory. Asi jo, asi oddělovat nebudu, neuvědomila jsem si, že by tam byla tma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí