Polévky pro 11měsíční dítě

3588
18.7.11 14:49

polévky pro 11 měs. dítě.

ahoj holky máte nějaké dobre recepty na polevky pro 11 měs. dítě? klidně může napsat i jiné recepty třeba na ovoce i zeleninu. diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
18.7.11 14:53

Myslíš polévku jako polévku, nebo jenom zeleninu s masem?? :mrgreen: :mrgreen:

Já dělám holkám klasiké české poctivé polévky. Všemožnou zeleninu plus střídám těstoviny, rýži, kuskus, červenou čočku uvařím, zahustím máslovou jíškou občas přihodím žloutek a hotovo… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
18.7.11 14:54

myslim polevku ,ale upravenou pro deti. treba brokolicovou, nebo s cervenou cockou a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
18.7.11 15:06

Hodně receptů na polévky pro děti je na MBB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
18.7.11 15:08

koukni na www.varime-detem.cz Podle toho vařím já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
18.7.11 18:22

diky holky kouknu na to. dneska jsem malymu udelala brokolicovou polevku a moc mu chutnala tak mu budu varit polevky casteji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23212
29.8.19 05:23

Recepty na polevky

Ahoj, spoustu inspirace na polévky najdete také TADY na Emiminu, spoustu jsem jich vkladala ja, my mame polevky skoro každý večer ;) manzel je taky miluje, pro dospělé staci prikorenit na taliri.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
29.8.19 08:35
@lovelytelle píše:
myslim polevku ,ale upravenou pro deti. treba brokolicovou, nebo s cervenou cockou a tak

Jak upravenou pro děti? Co chceš třeba na vývaru upravovat? Brokolicova jak píšeš se taky přeci dělá stejně ne? Není to rypani jen mě to zajímá.

JinK já dělám odmala vyvary, ty milujou (nejlepší z ohanky, Mork. kosti a třeba pupku) k tomu klasický koření a přes noc táhnout, pak přidáš zeleninu, testoviny/kuskus/krupicky,.. Uzraly by se. Nebo dělám krémy se smetanou, bramboracku už jedli (akorát bez hub) kolem roku taky, kulajdu, čisté krupicovou polévku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23212
29.8.19 10:19

@Natálka26 u nas jsou taky top vyvary. Hovezi, kureci, kruti, teleci..jedine co nemusim je jehneci vyvar :nevim: nejaky yvvar delavam 1× týdně.
Krupicovou polevku delas jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
29.8.19 10:26

@lucynka25
Já dělám nejvíc ty hovězí a krůtí/kureci. Dělám vždy kotel a mrazim ho, že pak přijdu vytáhnu a je buď polévka nebo základ do omáčky. A krupickovou : na másle prohreju dětskou krupicku, zaleju vodou/vývarem (pokud jen vodou přidám koření jako do polévky), privedu k varu a nastrouhám mrkev, povarim a na konci vmicham vajicko/a vždy záleží kolik toho dělám. Tahle polévka je fakt rychlovka a hlavně je Teda výborná, dělám obvykle do 3 litroveho hrnce a během odpoledne /večera zmizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23212
29.8.19 10:31

@Natálka26 to jsem jeste nedelala, vyzkousim :palec:
Taky si zamrazuji, kdyz treba nestíhám, aby mely holky veceri :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...