Poloha nohou v kolíbce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
322
13.11.12 12:27

Poloha nohou v kolíbce

Prosím o radu - jaká je správná poloha nožiček miminka nošeného v úvazu kolíbka? Dcera má 11 týdnů a už mi tam přijde docela narvaná, ale nikterak velké miminko rozhodně není. Vkládáte miminka do jedné kapsy a druhou přetahujete, nebo do té druhé dáte právě ty nožičky? Na internetu se dají najít oba dva způsoby…ale vždycky je vidět jen horní část miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6954
13.11.12 13:17

@kat124 Já jsem dávala broučka tak, že byl schovaný v té kapse nejblíž k tělu a přes to byl šátek. Nožky měl trošku pokrčené a hlavička mu z kapsy vykukovala ven, ale byla pak zakrytá tím pruhem od ramene. No, moc se mu v tom nelíbilo, teď už ho nosím v kříži a to aspoň vidí ven, tak je spokojený.

Ale nenosím moc často. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
13.11.12 13:27

Kolíbkovat jsem přestala v 10ti týdnech starršího, už se tam nevešel. Mladší jsem kvuli kyčlím nosila v kolíbce jen do 3 týdnů, když byl nález ve 3m OK, jen jsem to zkoušela a přišla mi tam narvaná, zkroucená. Pokud trváš na kolíbce, tak mi napadá leda kolíbka v dvojitém kříži, tam můžeš nechat nohy vystrčené ven.
tady jsem našla něco na ND http://www.nosenideti.cz/…0dfa3cd6.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13745
13.11.12 13:58

Taky jsem si později oblíbila dvojitý kříž a nechávala ho jen v tom jednom pruhu a druhým přetahovala. Takhle jsem ho uvázala ještě i v 7 měsících ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí