Pohlreich - dárek večeře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14856
25.6.12 13:44

@elfans ju, pro me je to zatim nedostupne, ale snad nekdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
25.6.12 14:15

@helenkka
Promin, ale tohle je secese! To neni vymyslenina Zdenka Polreicha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
25.6.12 14:20

A ja bych si radsi zajela k tomu kuchari, jak byl sam s manzelkou na ty Sumave, Stepanek nebo jak, jak si tam Polreich neskutecne pochutnal, tam bych to jela ochutnat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alca a danik
25.6.12 14:29

@palapa to je kousek u nás steakhouse u Štěpána…vaří opravdu moc dobře… :palec:

• Citovat
  • Upravit
5352
25.6.12 14:46

Jo, jo, taky se mi často sbíhají sliny, když si vzpomenu na líčka na restované zelenince s bramborovou kaší v Café Imperial a jako zákusek čokoládová bobma nebo tak nějak se to jmenuje :-) Opravdu je to bomba :-) A samozřejmě také kachnu má skvělou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
25.6.12 15:05
@alca a danik píše:
@palapa to je kousek u nás steakhouse u Štěpána…vaří opravdu moc dobře… :palec:

My tam chteli zajet, ale nevime kde to presne je :-( uplne se mi sbihaly sliny jak to tam jedl v Ano sefe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
25.6.12 15:15
@palapa píše:
My tam chteli zajet, ale nevime kde to presne je :-( uplne se mi sbihaly sliny jak to tam jedl v Ano sefe

u Śtěpána vaří skvěle…nám chutnalo víc jak u Zdéni :mrgreen: a ještě bysme chtěli k Hrochovi jak se trhnul z toho podzámčí..to mu dal Zdeněk taky 3 hvězdy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
25.6.12 16:19
@Broukb píše:
u Śtěpána vaří skvěle…nám chutnalo víc jak u Zdéni :mrgreen: a ještě bysme chtěli k Hrochovi jak se trhnul z toho podzámčí..to mu dal Zdeněk taky 3 hvězdy :palec:

U Hrocha jsem byl, jídlo velmi dobré, ceny mírné, jenom v místnosti byla celkem zima a na baru klábosila barmanaka s partou kamarádů, což bylo značně rušivé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
25.6.12 17:43
@dalimil píše:
U Hrocha jsem byl, jídlo velmi dobré, ceny mírné, jenom v místnosti byla celkem zima a na baru klábosila barmanaka s partou kamarádů, což bylo značně rušivé…

Ted si ten dil vubec nevybavuji :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
26.6.12 07:50
@palapa píše:
Ted si ten dil vubec nevybavuji :-(

ti byla snad první série, když se tam pak vrátil, kuchař už vařil jinde, měl vlastní hospodu. Skromnej, šikovnej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Majklaa
13.2.13 08:42
@palapa píše:
A ja bych si radsi zajela k tomu kuchari, jak byl sam s manzelkou na ty Sumave, Stepanek nebo jak, jak si tam Polreich neskutecne pochutnal, tam bych to jela ochutnat ;-)

My jsme tam byli a byli jsme opravdu zklamaní :roll: Jeli jsme kvůli tomu přes celou republiku..Nejdříve jsme přes hodinu a půl čekali na stůl(přesto, že jsme ho měli rezervovaný :cert: ) Všichni - vyjma dvou lidí jsme se těšili na flák hovězího z Argent. krávy a tak jsme si ho taky dali…No ukrojit to nešlo, kousala jsem až mi málem vyletěli panty :zed: Nejspokojenější byly holky, jedna si dala pstruha a druhá kuř. steak, my ostatní jsme byli zklamaní, čekali jsme víc…Polévka rybí a dršťková - ani jednu nejím 8)
Nechali jsme tam něco okolo tisícovky za dva lidi a odjížděli jsme mírně rozladěni :zed:
A to jsme se tolik těšili a přes rok plánovali!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný