Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@helenkka
Promin, ale tohle je secese! To neni vymyslenina Zdenka Polreicha…
A ja bych si radsi zajela k tomu kuchari, jak byl sam s manzelkou na ty Sumave, Stepanek nebo jak, jak si tam Polreich neskutecne pochutnal, tam bych to jela ochutnat ![]()
@palapa to je kousek u nás steakhouse u Štěpána…vaří opravdu moc dobře… ![]()
Jo, jo, taky se mi často sbíhají sliny, když si vzpomenu na líčka na restované zelenince s bramborovou kaší v Café Imperial a jako zákusek čokoládová bobma nebo tak nějak se to jmenuje
Opravdu je to bomba
A samozřejmě také kachnu má skvělou…
@alca a danik píše:
@palapa to je kousek u nás steakhouse u Štěpána…vaří opravdu moc dobře…
My tam chteli zajet, ale nevime kde to presne je
uplne se mi sbihaly sliny jak to tam jedl v Ano sefe
@palapa píše:
My tam chteli zajet, ale nevime kde to presne jeuplne se mi sbihaly sliny jak to tam jedl v Ano sefe
u Śtěpána vaří skvěle…nám chutnalo víc jak u Zdéni
a ještě bysme chtěli k Hrochovi jak se trhnul z toho podzámčí..to mu dal Zdeněk taky 3 hvězdy ![]()
@Broukb píše:
u Śtěpána vaří skvěle…nám chutnalo víc jak u Zdénia ještě bysme chtěli k Hrochovi jak se trhnul z toho podzámčí..to mu dal Zdeněk taky 3 hvězdy
U Hrocha jsem byl, jídlo velmi dobré, ceny mírné, jenom v místnosti byla celkem zima a na baru klábosila barmanaka s partou kamarádů, což bylo značně rušivé…
@dalimil píše:
U Hrocha jsem byl, jídlo velmi dobré, ceny mírné, jenom v místnosti byla celkem zima a na baru klábosila barmanaka s partou kamarádů, což bylo značně rušivé…
Ted si ten dil vubec nevybavuji ![]()
@palapa píše:
Ted si ten dil vubec nevybavuji
ti byla snad první série, když se tam pak vrátil, kuchař už vařil jinde, měl vlastní hospodu. Skromnej, šikovnej…
@palapa píše:
A ja bych si radsi zajela k tomu kuchari, jak byl sam s manzelkou na ty Sumave, Stepanek nebo jak, jak si tam Polreich neskutecne pochutnal, tam bych to jela ochutnat
My jsme tam byli a byli jsme opravdu zklamaní
Jeli jsme kvůli tomu přes celou republiku..Nejdříve jsme přes hodinu a půl čekali na stůl(přesto, že jsme ho měli rezervovaný
) Všichni - vyjma dvou lidí jsme se těšili na flák hovězího z Argent. krávy a tak jsme si ho taky dali…No ukrojit to nešlo, kousala jsem až mi málem vyletěli panty
Nejspokojenější byly holky, jedna si dala pstruha a druhá kuř. steak, my ostatní jsme byli zklamaní, čekali jsme víc…Polévka rybí a dršťková - ani jednu nejím ![]()
Nechali jsme tam něco okolo tisícovky za dva lidi a odjížděli jsme mírně rozladěni ![]()
A to jsme se tolik těšili a přes rok plánovali!!!