Polský kočárek Kamil

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
30.8.14 10:12

polský kočárek kamil

Ahoj,
ráda bych se zeptala, jestli některá nemáte praktickou zkušenost s kočárkem Kamil.
Dověděla jsem se o něm od kamarádky, ale bohužel je dostupný jenom na Aukru nebo v Polsku.
Děkuju
 http://aukro.cz/…2787962.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
47759
30.8.14 10:15

Měli jsme podobny kočár, praskla nám spojovací tyč u předních koleček, tak jsme kočárek odeslali na reklamaci. Tyč pouze svarili a konec, takže kočárek nakonec zatacel na jednu stranu. Tyhle kočárky jsou úplně k ničemu. Raději bych koupila použity, ale kvalitní kočárek. Tohle jsou strašný šmejdy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
30.8.14 10:40

Ne nesla bych do nej. Jak tu bylo zmineno jiz. Jinak když tedy Polaka tak Roan, x lander a nebo tako…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.8.14 10:58

Díky za info.
Známí mají ještě Firkon. S tímto máte nějaké zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
30.8.14 11:01

@monab : a ještě firkon. Ten ma dobre recenze. Mrkni na horu tam si najdes recenze na dany kocarek. Ja jsem mela Roana a ted mame x landra. Roana jsem mela skrz velkou korbicku a zbytecne synator tam nechtel byt od 5 mesicu :lol: takze je ve sportaku od x landra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7198
30.8.14 11:49

Měla jsem stejný ale od Růžového pantera (firma v Brně) a je fakt že proti polákům to byla úplně jiná kvalita. Takže za mě ne, raději mrkni na ten Roan v bazaru za 5 tis. krásně seženeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
30.8.14 11:53
@Aletheia píše:
Měla jsem stejný ale od Růžového pantera (firma v Brně) a je fakt že proti polákům to byla úplně jiná kvalita. Takže za mě ne, raději mrkni na ten Roan v bazaru za 5 tis. krásně seženeš ;)

Sezene i za 3 v krasnem stavu :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
30.8.14 12:14

@monab My měli Firkon Verano Long a naprostá spokojenost, jen teda co se týče skládání do auta, tak je dost velký, ale máme kombíka, takže jsme tohle neřešila a u našich jsme stejně měli ještě jeden kočár. Jinak malej byl v hluboký korbě do jednoho roku, kočár jsme pak ještě za slušný peníze prodala, byl pořád jak nový :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
30.8.14 13:10

Měli jsme také Polský kočárek - Kunert VIP (nejvíc mě právě zaujala, jak bohatá výbava k tomu byla, cena a výběr široké palety barev).
Je to téměř ten samý kočárek, jako tady prezentuješ ty (akorát pod jiným jménem). Kočárek je poměrně robustní (vhodný do zimního počasí - říkali jsme mu ledoborec :lol: ). Ale jakmile změníš na sporťáček, tak bez otočných koleček je hrozně těžké ho uřídit :cert:. Takže nám vydržel půl roku, než malý začal sedět, pak jsme museli vyměnit za golfky.
Navíc pláštěnka se nedá uchytit - takže foukne vítr a já pláštěnku v dešti naháněla několik metrů po ulici :roll:
Každopádně, pokud mohu radit, bez otočných koleček kočárek nekupuj (taky jsem si kdysi stála tvrdohlavě na svém a tuto radu ostatních jsem ignorovala a jak jsem dopadla :jazyk: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
30.8.14 13:55

Mrkni na Kunert VIP, je to to same. Švagrová a znama v něm děti odvozily v pohode. My máme pripraveny Jackmar Vajper, opět to samé. Oba kočáry koupis u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
30.8.14 21:01

@Maculinka taky jsem nechtěla kočárek s otočnými koly. Když se nám ten Polský šmejd rozbil, tak jsme dostali od pritelovo sestry kočár atlantic espiro s otočnými koly. Nedám na něj dopustit. Je teda těžký, ale vozí už 4 dítě a porad drží, nikde nic rozvyklaneho, nevrže a ty otočná kola jsou úžasná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí