Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky, chtěla jsem opět poprosit o pomoc v rozhodování:) Vybrala už jsem si kočárek a nyní přemýšlím nad polstrováním, dcera má 6 měsíců a nechcí ať se v tom sporťáku moc obíjí, když ještě pevně nesedí. Máte někdo zkušenost s kupovanou vložkou, polstrováním? Mám v oku http://www.detskyraj.cz/…a-do-kocarku
Moc všem předem děkuju za radu a názor ![]()
S polstrováním zkušenost nemám, ale pokud ještě pevně nesedí, tak ve sporťáku nemá sedět a při ležení nemyslím, že by byl výrazný problém i bez polstrování.
No já si koupila vložku no name a děs a hrůza. Nevím jak pinkie, ty jsou nejrozšířenější, ale tuto neznám. Jinak podložky jsou super, dítě alespoň neumaže potahkočárku. Ale koupila bych podložku co se dá prát v pračce, ne jen v ruce… Protože když bude malá jíst rohlík či něco podobného, je to síla
Ohledně toho borcení, pokud sama nesedí dost pevně, voz ji jen v leže, pokud se v kočárku v sedě bortí, je to špatně. V leže se nijak neobije ![]()
@j.a.n.i1 píše:
S polstrováním zkušenost nemám, ale pokud ještě pevně nesedí, tak ve sporťáku nemá sedět a při ležení nemyslím, že by byl výrazný problém i bez polstrování.
Ve sporťáku být může, tuhle mánii proti sporťákům nějak nechápu, když se dá sporťák do lehu je to přeci úplně fuk. Furt je to k zádům šetrnější než lehátka a autosedačky a tam každej ty děti cpe bez sebemenších problémů ![]()
@monika32 A napsala jsem snad že nemůže do sporťáku
zkus nejdříve číst a pak mít pripomínky ![]()
@j.a.n.i1 píše:
No ono je to těžké, vozit v korbě můžu, i když se vleze tak tak, ale ona nevidí ven a chce vidět ven, takže začne hrčet obracet se, to jí nejde a skončí to řevem a tím, že jí nosím:D nesedí sama, to je pravda, ale nijak extra se nebortí ve sportáku, spís jak je unavená, tak jí pada hlava na bok a tak chci at to má pohodlné. pratelný potah to mít bude. Jen to nikde nemají v kamenném obchodě, tak se ptám na zkušenosti ![]()