Polypy v děloze

37
16.3.12 19:42

polypy v děloze

Dobrý večer holky,
tak jsem konečně vyrazila s manželem do CARU… :) a první vyšetření máme za sebou… manžel dopadl výborně, za to mě možná paní doktorka našla polyp v děloze… :( 7dní po MS tam jedu znova, právě kvůli tomu polypu, uvidí se, jestli je to on a nebo silný hlen. Mohly by jste mi napsat, kdyby to ten polyp byl, co mě vlastně čeká?? Je to zanedbatelný problém a vše bude v pořádku?? Docela se bojím.. Předem moc děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Neprihl.
17.3.12 19:35

Ahoj, neni to zadna veda, ja mela nakonec v deloze myom, je to neco podobnyho, ale jestli jsem to spravne pochopila, polyp je jednodussi forma. Muze zmizet, s menstruaci. Taky je dulezity jak je velkej, jakej ma tvar a kde lezi. Muze vadit v deloze embryu. Pak se odstrani hysteroskopicky (zadna hruza). Vetsinou ale nevadi.
Neplas, pockej co Ti reknou priste.

• Citovat
  • Upravit
1109
29.5.16 20:21

Dobrý den, chtela jsem se zeptat, kdo má zkušenost s polypem v děloze-jaké vám zpusoboval problémy(jestli vubec nejaké), zda vám byl odstranen(pod narkozou nebo šlo i v lokální anestezii), pripadně jestli odešel sám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
29.5.16 21:02

Nezpůsoboval žádný problém a odešel sám s MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
29.5.16 21:05

@Hrozina A za jak dlouho odešel sám zhruba?…Mne doktorka rekla, že počkáme asi 3 mensztruace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
29.5.16 21:42

@EvulinkaB18 já měla polyp, neodešel. Neměla jsem žádné potíže, dr. na to přišla při běžné kontrole. Prý je lepší odstranit ho i pokud je bez příznaků, v rámci prevence potratu nebo nepříjemného krvácení v průběhu případného těhotenství. Operace trvala cca 15 min. v krátké celkové anestezii. Někde to provádějí i ambulantně. Nic nebolelo a žádné potíže po operaci se nekonaly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
30.5.16 13:09

Mně odešel hned následující MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.17 21:35

Dobrý den, prosím zkoušely jste léčbu polypu v děloze řešit nějak „alternativně“? Doktorka mi zjistila polyp v děloze (velikost cca 4 cm), chirurgické odstranění bych brala jako poslední variantu. Zkoušel někdo homeopatii, pití bylinkových čajů apod. Pomohlo to? děkuji

• Citovat
  • Upravit
68
3.10.17 22:49

Já zkoušela a nic, teď jsem byla polyp oddtranit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.17 23:47

Děkuji… tajně jsem doufala, že jak se objevil, tak polyp časem taky sám zmizí. No tak asi seberu odvahu a půjdu to také řešit. děkuji

• Citovat
  • Upravit
68
4.10.17 23:51
Já taky sbírala odvahu a nic to není. Měla jsem celkovou narkozu, pěkné jsem se vypsala a od té doby mám klid. Nebojte nic to není. Nic mě nebolela, jako by se nic nestalo, jen jen spinila
@Anonymní píše:
Děkuji… tajně jsem doufala, že jak se objevil, tak polyp časem taky sám zmizí. No tak asi seberu odvahu a půjdu to také řešit. děkuji
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
27.11.17 08:13

Známá mela polyp v deloze, zpusobovalo to mestruamestruaci po 14ti dnech, zkouselo se to. lecit ruznyma hormonama a nic. Nakobec se hysteroskopicky odstranil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.24 13:54

Přeji pěkný den. Šla jsem na prevenci na gynekologii, paní doktorka mi našla drobný polyp v děložním hrdle. Byl velký asi 5×5 mm. Vzhledem k tomu, že jsem onkologický pacient, poslala mě na odstranění. Konejšila mě, že to nevypadá nijak nebezpečně a čípek vypadá v pořádku, přesto by bylo lepší odstranění, aby se z polypu postupem času nevyvinulo něco horšího. Vybrala jsem si nemocnici, objednala jsem se a za pár dní jsem šla na odstranění. Zákrok byl bez narkózy, jen lokální umrtvení, bylo to za 5 minut hotové, žádné krvácení nebylo při zákroku ani po něm. Žádné problémy. Ihned po zákroku jsem šla domů. Za 14 dní jsem si přišla pro výsledky histologie, které dopadly dobře. :pankac: Apeluji na všechny dámy…nechte si to odstranit. Je to záležitost pár minut a máte klid a jistotu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.10.24 00:28

Dobrý den byla jsem včera odstranit polyp v děloze bez uspání bez umrtvení a už nikdy víc nechápu jak tady někdo píše že to měl bez bolestně já snad větší bolest nikdy nezažila několikrát jsem stratila vědomí zvracela a 20min sem se nemohla postavit na nohy tlak se mi snížil na 94/70 na konec mi dala paní doktorka nějaký prášek na bolesti při od chodu domu bych se vyvrátila kdyby tam nebyl můj přítel takže nechápu jak někdo může po takovém zákroku odejít po vlastních

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.4.26 08:26

Dobrý den vážené dámy :-) S lehkým ostychem jsem si dovolil vplížit se sem mezi vás, abych vám nabídl možnost, jak zamezit dalším výskytům polypů - ze zkušeností mojí milé se po odstranění mohou polypy vrátit i několikrát po sobě. Na stránkách Everest Ayurveda si najděte Domácí zdravotní péči „Hormonální rovnováha & žena“. Je to čaj a bylinné sladkokyselé elixíry (tuhá kaše), užívá se obojí společně 2× - 3× denně, dokud vše nespotřebujete (vyjde to cca na 3 týdny). Už v polovině kůry přijela teta Irma, ale tentokrát už nebyla tak nevrlá a bolavá, jako doposud.. polypy se zatím neobjevily, teta Irma přijíždí skoro pravidelně a to všechno bez chemky, hormonů a všeho toho blé!! :oops: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí