Polystyrenové koule
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Polystyrenové koule
Ahoj,
mám dotaz pro kreativní nadšence a tvořilky a to ohledně polystyrenových koulí.
Setkala jsem se se dvěma druhy:
1. vyrobené z drobných kuliček, do 1mm
2. vyrobené z větších kuliček - ty jsou většinou levnější
Můžete říct, jestli pak mají i jiné vlastnosti při vyrábění (např. „krájení“, zapichování atd.). Ptám se z čistě obchodního hlediska - prodáváme totiž ty z drobných kuliček a ceny bohužel stoupají, tak přemýšlíme, zda je nenahradit těmi levnějšími.
Díky za odpovědi, snad je to srozumitelné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Při zapichování něčeho se určitě chovají jinak - jenže on je rozdíl, jestli se do ní zapichuje ocelový drátek s průměrem 0,5 milimetru nebo kuchyňská špejle…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klaarka chovat se budou určitě rozdílně, ale na hodně věcí by se určitě hodily i ty s většími kuličkami. Myslím, že třeba na falešný patchwork by to nemuselo vadit. Na různé postavičky, kde se to používá jako hlava taky ne. Zkusila bych vzít oboje a časem uvidíte o co je větší zájem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem si právě myslela, že na ten falešný patchwork by to zrovna vadilo. A oba druhy jsme právě prodávat nechtěli, kvůli místu, různým cenám, ale asi to tak nakonec dopadne. Spíš jsem se chtěla dopátrat, jestli vyloženě nemá někdo osobní zkušenost a může srovnat. Mě opravdu napadlo jen to „krájení - půlení“, což se asi stejně tak často nedělá - ten větší polystyren se asi více vydrolí, jinak mě opravdu nic nenapadá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit