Pomalé dělení embrya

14691
5.2.13 16:54

Pomalé dělení embrya

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli máte zkušenosti s pomalým dělením embryjka. 24 hodin po oplodnění ICSI tam mají být vidět dvě prvojádra (teď doufám, že to píšu dobře), a my máme vidět zatím jenom jedno. Myslíte, že je ještě nějaká šance? Embryoložka nechce ještě říct, že je konec, ale nevím jestli nějaká šance je. Našla jsem, že rozpětí rychlosti dělení může být značné, ale jak velké nevím. díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.2.13 16:58

Embrylog vyčkává, zda se bude dále dělit. Teprve kdyby se úplně zastavilo (tj. posun do dalšího dne žádný) tak by konstatoval STOP. Tak hodně štěstí!

• Citovat
  • Upravit
33916
5.2.13 17:07

Embryolog musí vyčkat jak se budou dál embrya vyvíjet. Může to být v pořádku a taky se můžou úplně zastavit a nezbývá než čekat. Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14691
5.2.13 17:10
@denisa 76 píše:
Embryolog musí vyčkat jak se budou dál embrya vyvíjet. Může to být v pořádku a taky se můžou úplně zastavit a nezbývá než čekat. Hodně štěstí :kytka:

Ahoj Deniso, my se známe z jiné diskuze. Já vím, jenom jsem myslela, jestli má někdo zkušenost, že i s takovým pomalým začátkem z toho může něco být. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
5.2.13 17:16

@julie74 no myslím, že u 3.ivf mě embryoložka říkala, že 1 je pomalejší a pak když byl et tak mě řekla, že to dohnal. U 4.ivf jsem měla myslím 2 pomalejší s tím, že mám počítat spíš s tím že nebudou dobrá no a nebyla :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14691
5.2.13 17:18

No denis, prostě budeme doufat. díky moc za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
5.2.13 17:21

@julie74 ten vývoj nikdo holka neovlivní a musíš věřit, že to zvládnou :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1862
22.3.16 10:10

5denní embryo - pomalý vývoj

Ahoj holky, prosím o info (a nejlépe povzbuzení), pokud máte některá podobnou zkušenost:

V pátek 18.3. jsem byla na OPU, oplodnila se dvě embrya. Neměla jsem moc kvalitní vajíčka.
Dnes 22.3. už se vyvíjí jen jedno embryo a je pomalejší. Embryoložka mi sdělila, že ET by proběhl 24.3., pokud se do zítřka vyvine blastocysta a dělení se nezastaví. Šanci na ET dává 20 %.
Můj dotaz: měla jste některá pomalý vývoj embrya a klaplo to?
Je to moje 1. IVF, na které jsem kvůli zdravotním problémům musela rok a půl čekat a hodně mi na tom záleží. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.3.16 10:29

@Anys29 Ano, mě z 1.IVF zbylo taky jen jedno embryo, bylo zpomalené a blastocysta se z něj do 5. dne nevyvinula, transferovali mi ho tedy jako morulu a nedopadlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
22.3.16 10:40

Asi nepotesim,promin.Mela jsem mnoho vajicek 6 icsi, z toho 9 embryi, jedna blasta se zavedla a na mrazeni nezustalo nic. Takze pomaleji se vyvijejici ma sanci, ale asi ne velikou.Je mi to moc líto. Drz se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1862
22.3.16 10:55

@Kikuška90 @Susan23 Díky za info holky. No já už jsem si tak nějak obrečela neúspěch, ale život jde dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.21 12:46

Pomalw deleni embrya

Dobry den,
Ve stredu 30.3. Jsem byla na odberu vajicek.
Dnes 6. Den jsem mela jit na embryotransfer ale zavolal mi embryolog, ze se embrya vyvijeji pomalu a proto me presouva na zitra. Co si o tom myslite? Mam to chapat tak, ze to asi dopadne vsechno spatne?

• Citovat
  • Upravit
4443
5.4.21 13:25

Kdyby bylo vše ztraceno tak bys na transfer nešla. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.21 14:45

@Leviatan tak snad mi rano zase nebudou volat :D

• Citovat