Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj,mam problem,jsem tehotna,a hrozne me picha a boli pravy vajecnik.Volala jsem sve doktorce,ale dnes mam bohuzel smulu.Plasim.ze o miminko prijdu.Mam byt jen v klidu a lezet nebo co se to se mnou deje??
V ttěhotenství bude pořád něco nové.. ![]()
Ale podle mě, pokud se necítíš, tak bych jela..ono už pro tvůj klid je to asi lepší a navíc, v tomhle se nevyplácí riskovat…
Takhle na dálku Ti nikdo nic neřekne, nic to nemusí být, asi ani nebude, ale pokud to neznáš, je to divné, zajdi na pohotovost, normálně na gyndu do nemocnice.
zakladatelko a v kolikátém jsi tt? Mohou s eti napínat děložní vazy a to někoho hodně bolí..
V tomto stádiu byhc řekla že je to normální…také jsem to ěmla prostě si miminko dělá místo a tak..neplašila bych pokud nemáš křeče nebo nešpiníš
Ahojky ![]()
Já měla to samé 4× za den jsem si davala teply ručník na břicho měla jsem křeče a bolesti ale za 5 minut byl klid dokonce me to budilo i v noci ale co bylo u me nemusi byt u tebe ale zkus si lehnout odpočivat a mužes zkusit i ten ručník.Držím palce a veřím že je vše ok jak u mě
![]()
xenaR píše:
Ahojky
Já měla to samé 4× za den jsem si davala teply ručník na břicho měla jsem křeče a bolesti ale za 5 minut byl klid dokonce me to budilo i v noci ale co bylo u me nemusi byt u tebe ale zkus si lehnout odpočivat a mužes zkusit i ten ručník.Držím palce a veřím že je vše ok jak u mě![]()
![]()
Já bych tedy teplý ručník rozhodně nedávala. Většinou se říká, že se nemáš nějak nahřívat, ne? Jinak co se týká píchání taky jsem to měla a už je to lepší teď jsem 11+1tt
Jo píchání je normál, já měla furt bolesti jako kdybych to měla dostat…
Tak v tomhle období je to normální! Ale kdyby ses měla stresovat, urtčitě využij pohotovost.