Pomoc při změně interiéru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3011
12.5.07 17:57

Pomoc při změně interiéru

Ahoj,

přiznám se, že jsem nevěděla, kam nové téma zařadit, tak jsem ho šoupla do Všehochuti :) I když se toto téma na e-mimino příliš nehodí, věřím, že se zde najde spousta šikovných z Vás, které mi dokáží poradit.

Obracím se k Vám o radu-pomoc. Chtěla bych pomoci při zařízení 1 místnosti ve sklepních prostorech (viz. odkaz na foto), která by měla sloužit pro účely tzv. čekací místnosti s možnosti posezení 2-3 stolky se židličkami + pár skleněných vitrín se zbožím, kde si budou mít možnost čekající vypít nějakou tu kávičku či čaj…
http://katrinka123.album.cz/…ni-prostory/
Jedná se mi o změnu stěn, přitom se však nesmí narušit původní klenba ani stěny samotné. Někdo možná namítne, že mám zachovat původní ráz místnosti, mě tam však trošičku kazí dojem ty žluté trubky a tak bych chtěla místnost krapet zútulnit.
Jediné co mě napadlo, je použití nějakých přírodních materiálů - látky, něco jako juta nebo podobně + možná nějakou dekoraci, ale moc se v tomto směru neorientuji, proto se obracím na Vás :)

Přivítám každý Váš návrh :wink:

Děkuji. Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
12.5.07 18:10

Ahoj, dala jsem diskusi do zařízení bytu, i když jak jsem pochopila to budou spíše komerční prostory.

Mě se ty kamonocihlové zdi moc líbí, ale máš pravdu, že ty trubku jsou přímo hnusné. Za sebe bych asi byla pro renovaci stěn s tím, že trubky bych obložila dřevem nebo sádrokartonem - a ten bych nabílila. Zní to zvláštně, ale nemuselo by to vypadat zle. Do toho sádroše by dalo dát osvětlení, pak by to vypadalo jako záměr.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
12.5.07 18:15

Děkuji za tip Lesi, to nezní vůbec špatně, stejně jsem si lámala hlavu i s rozšířením osvětlení a zabijem 2 mouchy 1 ranou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
12.5.07 18:23

Já bych ty trubky nechala a omotala je sysalem a na to navěšela různé přírodní věcičky, případně jenom nalepila tavnou pistolí mořské mušle. Stěny bych nechala původní, existují firmy, které dokáží zrenovovat i staré zdivo tak, aby vypadalo líp a přitom vypadalo staře. Interiér bych nezaplácávala žádným dřevěným nýbytkem,ale vzdušnými vitrínami ze skla, případně ze skla pískovaného. Na podlahu marmoleum(varianta linolea) aby to odspod netudilo, v imitaci dřeva. Myslím že i ta původní podlaha by šla hezky zrenovovat, ale nevím v čem budeš podnikat a představa toho, že si sednu ke stolečku s kávou, na nohou lodičky a 20 minut budu čekat…brrr, už teď mne zebou chodidla!
 Radka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný