Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
scháním instalační CD k fotoaparátu Olympus zn. C-3030ZOOM. Prosím nemá ho někdo? Moc by mi to pomohlo.
Děkuji.
Mile maminky, ozivuji tu diskusi a moc bych Vas chtela poprosit, zda nekdo nemate jeste doma tuto panenku?! Kdysi jako mala jsem ji dostala od babicky, ale bohuzel nevim kde skoncila
. Babicka jiz zemrela a ja tuto panenku porad nemohu dostat z hlavy…rada bych ji ziskala pro svou dceru. Ta panenka mela uplne bozi vlasy na cesani
. Predem dekuji!!!
@Lu13 Zkusím se jí zeptat a dám vědět.
Já jsem ji ji vždycky „kradla“, když jsme si hrály s panenkama. ![]()
@lovesmile Moooc ti dekuji!!! Zaplatila bych ji nebo za ni koupila neco jineho ![]()
@Lu13 Tak jsem s ní mluvila a říkala, že vůbec netuší, kde ta panenka přišla, ale že se ještě zkusí zeptat svojí mamky. Tak uvidíme, ale moc tomu prý nevěří. ![]()
@lovesmile Tak to me mrzi, ale co se da delat… I tak Vam moc dekuji!!! Jste moc hodna, ze jste se takhle pidila ![]()
@lovesmile Tak to me mrzi, ale co se da delat… I tak Vam moc dekuji!!! Jste moc hodna, ze jste se takhle pidila ![]()