Kuchyňský nábytek z Polska

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
49
4.5.07 21:42

Kuchyň z Polska

Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat kupovala jste některá kuchyň v Polsku?Děkuji. P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
249
5.5.07 11:34

Ahoj, přímo s kuchyní zkušenost nemám, ale rodiče si kupovali polskou ložnici a jsou moc spokojený - vypadá skvěle, cena příznivá, žádné komponenty nechyběly a zatím i vypadá, že by nemuseli být jiné problémy.
 Dajka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
5.5.07 14:07

Děkuji za odpověď, chtěli jsme se jet podívat do českého těšína na kuchyně, tak jsem chtěla zjistit jaké jsou na ně názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
5.5.07 14:42

Ahojky, moje obě švagrové mají kuchyň z Polska a obě jsou spokojené… Vím, že jsme ji byli loni objednat a našli jsme za 5000 za metr.. je v tom deska i rampa se světlama… Ale je fakt třeba hledat.. firem je v těšíně plno… a taky je dobré mít vše změřeno a mít představu, co v kuchyni chci.. Nám třeba paní poradila, že dřez je levnější u nás… je to třeba fakt obejít a zjistit si ceny a nabídky.. každopádně kuchyně mají krásné a já jsem z Frýdku a většina prodejců tady je má taky z Polska, ale za vyšší cenu.

Takže vyražte na průzkum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
5.5.07 16:20

ahoj,tak my teda nekupovali kuchyn primo v púolsku,ale je tam vyrobena- a jsme spokojeni.(sentima3)
 www.brw.com.pl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
5.5.07 18:15

Ahoj holky,
děkuji za odpovědi.
Valli, chtěla bych se zeptat na kolik Vás tak vyšla? Chceme to brát přes překlenovací úvěr, nevíte jestli by to šlo taky?Moc se mi tam líbí dvě. Jak jste s tou firmou domluvili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
5.3.13 19:52

Prosím nevíte někdo kam zajed do Polska pro kuchyn?? Nechceme na míru ale už hotovou kterou si můžeme z obchodu ihned odvézt.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
5.3.13 20:50
@Tyme píše:
Prosím nevíte někdo kam zajed do Polska pro kuchyn?? Nechceme na míru ale už hotovou kterou si můžeme z obchodu ihned odvézt.
Děkuji

jo tak to jedině s Castorama, asi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8675
15.3.13 20:08

@Tyme Castorama,Nomi apod. mají sice levné, ale spíše mrňavé a nic moc kvalitní. Taky jsme vybírali a nakonec máme od této firmy www.bogfran.pl
A jsem moc spokojená. Spolupracují s českými obchody, tak jsme si našli nejbližší prodejnu v okolí, okoukli a objednali. Vyrábějí kuchyň po jednotlivých skříňkách, takže si můžeš sestavit linku dle svých představ. máme linku.
Pro představu máme do L: 30 šuplíky,60 vestavná trouba, rohová skříňka,60 myčka,15 vysouvací skříňka a 90 skříňka + horní sestava, bez pracovní desky necelých 24tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný