Povlečení na postel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
162
4.5.07 22:28

povlečení na postele

Ahoj holky,
po 15l.manželství se nám rozpadá domáctnost.Dneska jsem po vyprání zjistila ,že naše nejoblíbenější povlečení už bude dobré leda tak manžovi na hadry do garáže.
Jenže......zkoukla jsem pár katalogů typu Magnet,Quelle atd.a žádné nás nenadchlo,jelikož nemáme rádi vzor kytek ,přesněji ten typ,který jsme ve velkém vyfasovali svat.darem coby věno.
Nemáte některá tip na int.obchůdek s hezkym a levnym povlečením?
Moc děkujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1935
5.5.07 04:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
5.5.07 08:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.5.07 11:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
5.5.07 19:01

:oops: chyba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
5.5.07 19:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
5.5.07 21:47

My kupujeme povlečení IKEA - je relativně levné, relativně pěkné a dost kvalitní. Nevýhodou je jiný formát polštáře, ale to nám nevadilo. Potřebovali jsme další polštáře, měli jsme peří, tak jsme pro nás našili menší a ty velké nechali pro návštěvy..

Měla jsem i povlečení z obchodu a ač nebylo levné, po prvním vyprání z něho byl normální hnusný vyšisovaný hadr - fuj!!!! A účtenku jsem nenašla - ještě teď jsem naštvaná a to je to už několik let :evil: :evil: :evil:

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
6.5.07 08:06

smazáno autorkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.5.07 18:33

Jo tak ja se pridavam ke chvale povleceni z IKEA.
Kupujeme ho jak nam, tak i detske dceri - je vkusne, z prijemnych materialu a dobre se udrzuje. Maly rozmer polstaru nam vyhovuje, manzel si tam pravidelne kupuje a obmenuje anatomicke polstare a ja si mohu u „klasickych“ vybrat tloustku a vysku naplneni.
Na posteli mame 6 polstaru a vyhoda IKEA je i v tom, ze se daji dokoupit nahradni jednobarevne potahy v velkem mnozstvi barevnych odstinu, stejne tak jako prosteradla, ktera delaji na gumu, ale „klasicka“ bavlnena, sice mackaci, ale ne zadny frote (nemam rada na dotek) nebo jersey (delaji se na nem diry) a satenove (puckuje).

Neprihlasena, z prace pisici Hanka 1

Mimochodem Lesi moc gratuluju ke tretime dracatku! Jak nechodim tak casto na diskusi a denicky ctu jen Maminky s emiminem par let, tak jsem to nejak driv nepostrehla!

• Citovat
  • Upravit
15404
23.7.13 22:07

Noc a únava na mě působí :mrgreen:
Prosím vás, holky, když chci povlečení na manželskou postel, kde jsou 2 polštáře a 2 peřiny, tak to musím objednat 2×, že jo? Mate mě ten obrázek, je tam nějaká velká peřina :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :roll:

http://www.eshop-povleceni.cz/…iny-flanel_2?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
23.7.13 22:18

@dani24687 Ano, 2×. V popisu je rozměr na klasický polštář a peřinu. Na fotce je však varianta s jiným rozměrem peřiny, ale o té v popisu nepíšou, že by ji měli na výběr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
23.7.13 22:24

@Wiolla díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
14.10.13 12:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
10.12.18 19:48

Holky, jak často povlékáte teď v zimě? Peřiny i polštáře obden klepu venku a o víkendu nechávám přes den venku úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
10.12.18 19:52

Převlékám ložní prádlo každý týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie