Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
po 15l.manželství se nám rozpadá domáctnost.Dneska jsem po vyprání zjistila ,že naše nejoblíbenější povlečení už bude dobré leda tak manžovi na hadry do garáže.
Jenže......zkoukla jsem pár katalogů typu Magnet,Quelle atd.a žádné nás nenadchlo,jelikož nemáme rádi vzor kytek ,přesněji ten typ,který jsme ve velkém vyfasovali svat.darem coby věno.
Nemáte některá tip na int.obchůdek s hezkym a levnym povlečením?
Moc děkujem
My kupujeme povlečení IKEA - je relativně levné, relativně pěkné a dost kvalitní. Nevýhodou je jiný formát polštáře, ale to nám nevadilo. Potřebovali jsme další polštáře, měli jsme peří, tak jsme pro nás našili menší a ty velké nechali pro návštěvy..
Měla jsem i povlečení z obchodu a ač nebylo levné, po prvním vyprání z něho byl normální hnusný vyšisovaný hadr - fuj!!!! A účtenku jsem nenašla - ještě teď jsem naštvaná a to je to už několik let
![]()
L.
Jo tak ja se pridavam ke chvale povleceni z IKEA.
Kupujeme ho jak nam, tak i detske dceri - je vkusne, z prijemnych materialu a dobre se udrzuje. Maly rozmer polstaru nam vyhovuje, manzel si tam pravidelne kupuje a obmenuje anatomicke polstare a ja si mohu u „klasickych“ vybrat tloustku a vysku naplneni.
Na posteli mame 6 polstaru a vyhoda IKEA je i v tom, ze se daji dokoupit nahradni jednobarevne potahy v velkem mnozstvi barevnych odstinu, stejne tak jako prosteradla, ktera delaji na gumu, ale „klasicka“ bavlnena, sice mackaci, ale ne zadny frote (nemam rada na dotek) nebo jersey (delaji se na nem diry) a satenove (puckuje).
Neprihlasena, z prace pisici Hanka 1
Mimochodem Lesi moc gratuluju ke tretime dracatku! Jak nechodim tak casto na diskusi a denicky ctu jen Maminky s emiminem par let, tak jsem to nejak driv nepostrehla!
Noc a únava na mě působí ![]()
Prosím vás, holky, když chci povlečení na manželskou postel, kde jsou 2 polštáře a 2 peřiny, tak to musím objednat 2×, že jo? Mate mě ten obrázek, je tam nějaká velká peřina
![]()
@dani24687 Ano, 2×. V popisu je rozměr na klasický polštář a peřinu. Na fotce je však varianta s jiným rozměrem peřiny, ale o té v popisu nepíšou, že by ji měli na výběr…
Holky, jak často povlékáte teď v zimě? Peřiny i polštáře obden klepu venku a o víkendu nechávám přes den venku úplně.