Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky,teď mě volala mamka,že mají doma ve ventilační trubce na chodbě vosy a že lítají z té trubky.Je toho plná trubka,mají tam hnízdo.Co mají dělat?Volat hasiče,aby to zlikvidovali?
No, tak zrovna v nedeli likvidoval pritel hnizdo, ale srsni, cim me teda dost vytocil, ani mi to predem nerekl. Kdyby se do nej ty obri mrchy pustili, tak je po nem a ja o tom ani nevim.
Sel na ne se sprejem od Raidu proti vosam a srsnum, pry hodne ucinym.
http://www.vmd-drogerie.cz/…rsnum-300-ml
Urcite to ale chce opatrnost.
A nebo, jestli se toho bojíte, tak ty hasiče. Ale nebude to zadarmo.
Pokud jsou přímo v domě - volala bych hasiče
Ten Raid je sice účiný, ale než se to nastříká na všechny tak se akorát rozzuří.
Nevím, jestli se to platí nebo ne, a nevím kolik, ale já bych byla pro hasiče - hlavně asi pro to, že mám malý děti a hlavně se vos strašně bojím ![]()
rozhodně bych byla pro hasiče. Máme zkušenosti s těmi spreji a to bych v žádném případě nedoporučovala, vosy to neuvěřitelně rozdráždí a jsou útočné, navíc reagují na lidské teplo (to třeba sršni ne, tam, když se nehýbeš, ani si tě nevšimnou, vosy tě cítí
) My likvidovali takhle hnízdo venku a táta to krutě odnesl (cca 10žihadel do hlavy a krku). I po aplikaci spreje tam okolo lítali jak splašené ještě skoro 12hodin ![]()
Lucyus12 píše:
Pokud jsou přímo v domě - volala bych hasičeTen Raid je sice účiný, ale než se to nastříká na všechny tak se akorát rozzuří.
Nevím, jestli se to platí nebo ne, a nevím kolik, ale já bych byla pro hasiče - hlavně asi pro to, že mám malý děti a hlavně se vos strašně bojím
Nám likvidoval na půdě hnízda kamarád- dobrovolný hasič- nemáte v okolí nějakého ![]()
Katrinka píše:Lucyus12 píše:
Pokud jsou přímo v domě - volala bych hasičeTen Raid je sice účiný, ale než se to nastříká na všechny tak se akorát rozzuří.
Nevím, jestli se to platí nebo ne, a nevím kolik, ale já bych byla pro hasiče - hlavně asi pro to, že mám malý děti a hlavně se vos strašně bojímSouhlas s Lucy, a zdravím
Někdy se ozvi, ať vím, jak se máte…
Jééé, ahojky! Určitě napíšu - však ty ses taky dlouho neozvala
![]()
Omluva zakladatelce
za vsuvku ![]()
Hele proc volat hasiče..? snad nikdo neni tak neschopnej aby si neporadil sam ne..? ![]()