Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Snažím se být co nejvíc venku, tam mi to horko přijde snesitelnější ![]()
Jinak u nás vede plastelína, omalovánky, v podstatě jakékoliv tvoření. I úklid trvá dvojnásobnou dobu, když požádám děti o pomoc
Pečem buchtu, nechám děti hrabat se v šuflíkách s pokličkama a vařečkama, stavíme z Dupla.
Příspěvek upraven 12.07.11 v 20:38
Máme velký balkon, takže se denně koupají v bazénku. Bydlíme v přízemí, tudíž nikoho nevytopíme a užijeme si spousty srandy.Nikdo na nás nevidí, protože nemáme balkon se zábradlím,ale zděný. Ven chodíme ve vedrech jen dopoledne a pak odpoledne zajdeme na točenou zmrzlinu, jinak mě tohle počasí ubíjí.Milujeme chladněji, takový to počasí na lehkou bundu.
Dopoledne máme v obýváku pařák i přes závěsy. Vím, že bych si s malou měla hrát a blbnout, ale mě to už děsně nebaví! A venku máme málo stínu, málo stromů.. takže tak přežíváme
my mame v byte chladek ![]()
hlavne jsme ale hodne venku, mame to 5 minut do lesa a k prehrade, kdyz je moc horko tak dam na balkon slunecnik a bazenek, cpeme se melounem a vegetujem…
navecer jdeme na prochajdu nebo na piskoviste, prolejzacku…
dopo bud do lesa, nebo do mesta na zmrzlinu nebo nakoupit, ke kamaradce…
doma vlastne moc nejsme ![]()
Sice mame pul roku, ale taky byvame co nejvice venku. Vidam se s kamoskou z porodnice, mame stejne stare holcicky, tak zalezeme do stinu, klidne nekde u vody (reky) a klebetime a holky uz spolu taky zacinaji komunikovat… ![]()
Jinak courame se psem a vyhodu mame v tom, ze mame chatu, tak potom ten cas travime tam.
Jinak s prckem delej vsechno co by jsi delala ty - kamoska vzdy dopoledne vari a poklidi (dopoledne) po obede jdou spinkat a potom ven… ![]()
| Nakoupit, nejaky bazen, hriste, pisek, herna |
Ahoj. Máme okna sever-jih, takže se dá celkem slušně větrat (ráno a večer). Letos mi to zatím přijde OK, ale i tak jsme venku, co se dá, doma jsme prakticky jen na jídlo a Maruščino spaní. Někdy dám na balkon(teda lodžii) bazenek s vodou.
Když nemůžem ven (potřebuju něco udělat, uvařit, někoho čekáme, venku leje atp), tak se doma zabavíme celkem v pohodě. Holky si dost vyhrají spolu a i teď, když je starší dcera na prázdninách u prarodičů, tak Mája si občas hraje sama, nebo spolu stavíme z lega, dřevěných kostek, hrajeme na pianko, trénujeme jemnou motoriku na různých vkládačkách atp. A hodně času dceři zaberou procházky s kočárkem na panenky - než projde tisíckrát celý byt tam a zpátky, já stíhám skoro všechno
.
LeaZbrna píše:
Me jen napada, jestli mate balkon, tak bazenek a
Sice máme, ale jelikož máme balkón na západ, tak od cca 12h tam svítí slunko jak urvané, a nedávno tam teploměr ukazoval krásných 46°C - takže bych v tom bazénku malou asi brzo upekla zaživa ![]()
Dneska jsme byli venku jen dopoledne, prostě jinak to nejde. Malá se zabaví naštěstí docela sama.
tssss..my máme v bytě neustále 26-29 stupnu,máme 2+1 a okna jen na východ takže od rána od 5ti k nám nacuhuje slunicko a to tak do pul 2.takže jdeme ven dopoledne tak na hodku a pul,pak spi 2 hodky doma,pak si hrajem,krmim,pouklizim a pak jdem zase kolem 17.00 na 2 hodky ven..pak koupani,spani..ale teda spanek je ted bidnej..vedro,svetlo,jecici deti na hristi do deseti do vecera
![]()
Ahoj,
my máme okna jen na západ,takže o nějakém větrání si můžeme nechat zdát.Ale zatím jsme tu letos neměli víc jak 27 stupňů,což ještě jde,je znát,že nebylo zatím delší vedro a vždycky se po několika dnech ochladí.
Jinak ráno dlouho snídáme,kluci koukaj na pohádky,zapnu pračku poklidím,dneska jsme byli v parku s kolama,odpol jsme se uklidili do nedalekého lesního hřiště,kde mi dokonce byla zima ![]()
veselabaculka píše:
Ahoj…Už mi to leze na mozek. Máme 15 měsíční holčičku a teď v tom hicu je to ještě větší děs. Co děláte když jsou takové tepla pořád doma s těma prckama? Ven jdem jen dopoledne, ale odpoledne už to fakt nedám. Sama horko nesnáším ......Co s nima doma děláte? Jak je zabavujete? Máme 3+1.
A další otázka? Co děláte celý dny i když nejsou ty tepla? Úklid takového bytu přece neděláte pořád…Jak se zabavíte?
noo tak my mame 1+kk, takze jeste vetsi sranda. Rano vyvenci,Gitu Lukas ja uvarim,vyperu nebo co je vsechno potreba v 11 jde do prace a odpoledne mame vlastni plan.Kdyz ma ranni jdeme ven s malou dopoledne a odpol mame plan s tatinkem. Jinak ve volnu se srazime se s matkama, kamaradkama, jdeme do ZOO, nebo plavat,na hriste, do parku, do lesa, na vylet, furt neco.. v zime do solne jeskyne, MC apod.
A na balkone mam bazenek, mame okna na zapad, takze vylezem kolem 15-16 to pere nehorazne a Gita je spokojena, ja si zatim vesim pradlo nebo si s ni hraju co je potreba:)
Příspěvek upraven 12.07.11 v 21:10
jdeme na koupaliště
malému je sice jen necelých 5 měsíců, ale na koupálku se mu moc líbí ![]()
Malé je taky 15měsíců chodíme ven dopoledne pak většinou kolem oběda spí tu hodinu a půl po obědě se jí snažím zabavit ráda si prohlíží knížky a uklízí mi v šuplících
Pak jdem odpoledne ven většinou do parku na hřiště nebo kolem vody někdy si mácháme nohy v řece.Balkon máme v mezipatře takže bez bazénku.Ale myslím že jí ani ty vedra moc nevadí
Chodíme ven dopoledne i odpoledne. Když je horko, je venku vždycky snesitelněji než v paneláku - nějaké hřiště ve stínu, pískoviště, parčík nebo něco podobného, to se dá na sídlišti najít vždycky. Lépe řečeno, nejlíp se to dá najít právě na sídlišti…
Že bych kvůli horku (a teď ani ještě žádné extrémní pařáky nejsou) trávila s dětmi odpoledne doma, no to mě ani nenapadne… to bychom museli být doma půlku léta.
Ahoj…Už mi to leze na mozek. Máme 15 měsíční holčičku a teď v tom hicu je to ještě větší děs. Co děláte když jsou takové tepla pořád doma s těma prckama? Ven jdem jen dopoledne, ale odpoledne už to fakt nedám. Sama horko nesnáším ......Co s nima doma děláte? Jak je zabavujete? Máme 3+1.
A další otázka? Co děláte celý dny i když nejsou ty tepla? Úklid takového bytu přece neděláte pořád…Jak se zabavíte?