Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím všechny. Vybírám pro mamku k 60- tým narozeninám nějaký vhodný dárek. Budou se stěhovat do nového domu a tak mne napadlo, že by se hodili nějací „pomocníci“. Nemyslím sušičku atd. Ale spíš robotický vysavač atp. Co máte vy a usnadní vám to život.
Moc děkuji za odpovědi a tipy
Užijte si sváteční den a pořádně si odpočiňte
Robovysavač s mopem, elektrickou stěrku na okna a ráda bych měla robota na těsto, ale nemám na něj místo ![]()
Dyson V12 Detect Slim.
Bez kabelu, s laserovym detektorem prachu… Jiny vysavac (a to mame jak roboticky, tak klasiku) nepouzivam.
Já si budu pořizovat Karcher myčku na podlahy. Je to i vysavač a už se na něj fakt těším ![]()
@smile_xxx Moje mamka třeba jo a já si taky pořídím tu myčku na podlahu jako dárek k Vánocům. Teď jsme si s chlapem na narozeniny koupili novou troubu. Myslím, že zakladatelka se neptala, co má mamce koupit, hledala tipy na úklidové pomocníky ![]()
@ProfZav Tu myčku na podlahu mám, je s ní super rychlý úklid, následující čištění je opruz („vytírám“ 2× týdně), ale už to mám v ruce. Hlavně vytahat všechen bordel z kartáčů, protože pod vodou bych to proplachovala týden. Dlouhé vlasy se mi vždycky namotají na ty hřídele na válce.
Taky válců mám víc, protože ten jejich „proplach“ nestačil, podlaha mi potom při dalším vytírání smrděla takovou tou zatuchlinou.
A představta, že to čistím po vytření vajíčka jako v reklamě ![]()
@Mina Titivu Díky za postřehy, já jsem to ještě úplně do hloubky nestudovala, ale než pořídím, mrknu na tyhle okolostojíčnosti ![]()
@andysek172 píše:
Zdravím všechny. Vybírám pro mamku k 60- tým narozeninám nějaký vhodný dárek. Budou se stěhovat do nového domu a tak mne napadlo, že by se hodili nějací „pomocníci“. Nemyslím sušičku atd. Ale spíš robotický vysavač atp. Co máte vy a usnadní vám to život.
Moc děkuji za odpovědi a tipy
Užijte si sváteční den a pořádně si odpočiňte
Paní na úklid.
Karcher podlahovou myčku mám a je super, je to tedy na větší plochy, jinak se to nevyplatí pak celé čistit. Já jsem si koupila ještě jednu sadu válců, ony by se měly po použití vyprat v pračce - to samočištění nestačí, takže dávám prát pak všechny válce najednou. Já tedy před vytíráním luxuju, takže čištění je rychlé.
Na luxování jsem si pořídila aku tyčový vysavač Miele s led osvětlením, je vždycky po ruce, dobře saje, v domě nemusím řešit délku kabelu a zásuvky, světlo je super. Koberce zvládá dobře (máme tedy jen kusové). Robotický jsem měla taky a ze mě ne, tam kde je nejvíc drobků, se nedostal, a zvedat vždy všech 12 židli atd…
El. stěrka na okno a skla taky fajn.
Já jsem tedy dostala všechno jako dárek - po konzultaci
a radost mi to udělalo, každý to má jinak.