Pomůžete s obývákem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
81
5.11.11 14:29

Pomůžete s obývákem?

Ahoj, v novém domě máme velký obývák, avšak nevím jak ho zařídit… :nevim:
Přikládám pudorys.
Problémem pro mě je, že není kam dát sedačku, aby naproti ní byla TV (s malou obyvací stěnou). Sedačky uprostřed pokoje nesnáším, tzn. chci jé mít u zdi. Jídelna musí být taky v pokoji, není pro místo v kuchyni.
A další věc je to, že z obou stran pokoje jsou velká okna.
Tak nevím… poradíte někdo prosím? :think:
 http://www.domyvezlatnicke.cz/…fecc607c.gif

Příspěvek upraven 05.11.11 v 14:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5230
5.11.11 14:33

A ten půdorys? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
5.11.11 14:38

Dvě okna v pokoji jsou na ho.no.Máme to tak,a kdyby v ložnici bylo o jedno mín tak se nezlobím :-D

• Citovat
  • Upravit
81
5.11.11 14:39

Pardon, pudorys uz je pod hlavnim prispevkem :)
Obyvak je 103.D.
Je tam nakreslen nejaky nabytek, ale v soucasnosti tam nic neni.
Z vlastniho nabytku pro obyvak nemame zatim nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
5.11.11 14:40
levmah28 píše:
Dvě okna v pokoji jsou na ho.no.Máme to tak,a kdyby v ložnici bylo o jedno mín tak se nezlobím :-D

Právě, že jsem byla moc ráda tomu, jsme teď v podnájmu, máme takhle dvě okna a je tu krásně světlo celý den.
Ale jak to vybavit?? Přece jsou tam ještě dveře z předsíni a plus vchod do kuchyni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
5.11.11 14:57

Televizi bych dala s největší pravděpodobností z našeho pohledu do levého horního rohu ( když přijdeš do obýváku levý rok u dveří) (na tu stěnu, né do rohu - nevím jak je dlohá..) a sedačku do rohu naproti-rohovou s tím že část by byla pod oknem..pokud to nejsou např. dveře na zahradu.. jídelní stůl pak do rohu pravého dolního- z našeho pohledu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
5.11.11 15:00

Do pravého dolního rohu bych dala ten stůl na jídlo a židle. Do pravého horního rohu bych dala nějakou rohovou sedačku a naproti tomu televizi. Před sedačkou může být konferenční stolek a pod ním nějaký obdélníkový koberec. Pak si tam můžete koupit ještě vysokou lampu a možná i nějaké křeslo nebo sedák, aby jste to mohli přemístit dle svých potřeb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
5.11.11 15:02
MUFICE píše:
Do pravého dolního rohu bych dala ten stůl na jídlo a židle. Do pravého horního rohu bych dala nějakou rohovou sedačku a naproti tomu televizi. Před sedačkou může být konferenční stolek a pod ním nějaký obdélníkový koberec. Pak si tam můžete koupit ještě vysokou lampu a možná i nějaké křeslo nebo sedák, aby jste to mohli přemístit dle svých potřeb.

Mufice :palec: vidíš to stejně jako já :mrgreen: ale jinak to podle mě ani nejde.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
5.11.11 15:26

Mě taky nenapadá nic jiného, než to co nabízíte, holky :)
Nevím ale jak to bude vypadat v reálu…
Tam, kde by byla TV, je docela málo místa - šířka je 1,45 m dle plánu.
Obývácí stěnu bych chtěla něco takového:
http://www.asko-nabytek.cz/…60316.00.jpg
Asi se to tam nevejde, ale tu komodu bych dala jinam.
S rohovou sedačkou souhlasím, taky ji chci.
Otázka je - zda nezůstane příliš volného místa uprostřed pokoje? Sedačka se stolkem, naproti u zdi telka, a tím to vlastně končí…

Ještě k té telce - dveře se otvírají do obýváku, tj. budou tam vadit té TV :(
Sousedka se stejným barákem ty dveře úplně sundala, ale já bych se na to asi neodvážila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
5.11.11 16:24
Kallkapa píše:
MUFICE píše:
Mufice :palec: vidíš to stejně jako já :mrgreen: ale jinak to podle mě ani nejde.. :lol:

Taky jsem si pak toho všimla, že jsi byla rychlejší :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný