Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, v novém domě máme velký obývák, avšak nevím jak ho zařídit… ![]()
Přikládám pudorys.
Problémem pro mě je, že není kam dát sedačku, aby naproti ní byla TV (s malou obyvací stěnou). Sedačky uprostřed pokoje nesnáším, tzn. chci jé mít u zdi. Jídelna musí být taky v pokoji, není pro místo v kuchyni.
A další věc je to, že z obou stran pokoje jsou velká okna.
Tak nevím… poradíte někdo prosím? ![]()
http://www.domyvezlatnicke.cz/…fecc607c.gif
Příspěvek upraven 05.11.11 v 14:37
Dvě okna v pokoji jsou na ho.no.Máme to tak,a kdyby v ložnici bylo o jedno mín tak se nezlobím ![]()
Pardon, pudorys uz je pod hlavnim prispevkem ![]()
Obyvak je 103.D.
Je tam nakreslen nejaky nabytek, ale v soucasnosti tam nic neni.
Z vlastniho nabytku pro obyvak nemame zatim nic.
levmah28 píše:
Dvě okna v pokoji jsou na ho.no.Máme to tak,a kdyby v ložnici bylo o jedno mín tak se nezlobím
Právě, že jsem byla moc ráda tomu, jsme teď v podnájmu, máme takhle dvě okna a je tu krásně světlo celý den.
Ale jak to vybavit?? Přece jsou tam ještě dveře z předsíni a plus vchod do kuchyni…
Televizi bych dala s největší pravděpodobností z našeho pohledu do levého horního rohu ( když přijdeš do obýváku levý rok u dveří) (na tu stěnu, né do rohu - nevím jak je dlohá..) a sedačku do rohu naproti-rohovou s tím že část by byla pod oknem..pokud to nejsou např. dveře na zahradu.. jídelní stůl pak do rohu pravého dolního- z našeho pohledu..
Do pravého dolního rohu bych dala ten stůl na jídlo a židle. Do pravého horního rohu bych dala nějakou rohovou sedačku a naproti tomu televizi. Před sedačkou může být konferenční stolek a pod ním nějaký obdélníkový koberec. Pak si tam můžete koupit ještě vysokou lampu a možná i nějaké křeslo nebo sedák, aby jste to mohli přemístit dle svých potřeb.
MUFICE píše:
Do pravého dolního rohu bych dala ten stůl na jídlo a židle. Do pravého horního rohu bych dala nějakou rohovou sedačku a naproti tomu televizi. Před sedačkou může být konferenční stolek a pod ním nějaký obdélníkový koberec. Pak si tam můžete koupit ještě vysokou lampu a možná i nějaké křeslo nebo sedák, aby jste to mohli přemístit dle svých potřeb.
Mufice
vidíš to stejně jako já
ale jinak to podle mě ani nejde.. ![]()
Mě taky nenapadá nic jiného, než to co nabízíte, holky ![]()
Nevím ale jak to bude vypadat v reálu…
Tam, kde by byla TV, je docela málo místa - šířka je 1,45 m dle plánu.
Obývácí stěnu bych chtěla něco takového:
http://www.asko-nabytek.cz/…60316.00.jpg
Asi se to tam nevejde, ale tu komodu bych dala jinam.
S rohovou sedačkou souhlasím, taky ji chci.
Otázka je - zda nezůstane příliš volného místa uprostřed pokoje? Sedačka se stolkem, naproti u zdi telka, a tím to vlastně končí…
Ještě k té telce - dveře se otvírají do obýváku, tj. budou tam vadit té TV ![]()
Sousedka se stejným barákem ty dveře úplně sundala, ale já bych se na to asi neodvážila
Kallkapa píše:MUFICE píše:Mufice
Do pravého dolního rohu bych dala ten stůl na jídlo a židle. Do pravého horního rohu bych dala nějakou rohovou sedačku a naproti tomu televizi. Před sedačkou může být konferenční stolek a pod ním nějaký obdélníkový koberec. Pak si tam můžete koupit ještě vysokou lampu a možná i nějaké křeslo nebo sedák, aby jste to mohli přemístit dle svých potřeb.vidíš to stejně jako já
ale jinak to podle mě ani nejde..
Taky jsem si pak toho všimla, že jsi byla rychlejší ![]()