Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte, chtěla jsem se optat - sundáváte sítě do oken na zimu? Kdosi mi kdysi říkal, abych je sundávala - a teď nevím… Díky. ![]()
Davdan píše:
Ahojte, chtěla jsem se optat - sundáváte sítě do oken na zimu? Kdosi mi kdysi říkal, abych je sundávala - a teď nevím… Díky.
Já nesundávám. Jednak proto, že nevidím důvod, jednak proto, že jsem na to líná. První rok sjem je sundat chtěla a zjistila jsem, že to není tak jednoduché, páč nám dělali novou fasádu a jaksi nám ty sítě tou fasádou „přilepili“
.
slysela jsem sundavat,ale roky nesundavam(tedy na zimu,kdy je myji,tak jo
) kvuli kocce..
Pipet píše:
Nesundávám, aby neuletěla andulka
Davdan píše:
Ahojte, chtěla jsem se optat - sundáváte sítě do oken na zimu? Kdosi mi kdysi říkal, abych je sundávala - a teď nevím… Díky.
Sundáváme, nelíbí se mi sítě v oknech, přes léto to přetrpím,ale v zimě bych to neměla ![]()
Davdan píše:
Nesundavam i kdyz doma zadne zvire nemam krome plysaku, mam na oknech uz treti zimu. Vzdy jak se umyvaji okna tak sundam, umyju ve vane a zase dam na okno.
my je sundaváme a letos obzvlášť, protože vedle zateplovali barák a ten polystyren se do nich nachytal, takže je musím důkladně vyčistit a dáme je znovu až na jaře ![]()
Ahojky, jako zaměstnanec firmy, která se zabývá výrobou a dodáváním plastových oken a příslušenstvím k tomu (což sítě jsou) radím sundat… Je to lepší v případě, že je sněhu více, síť se neprohne… Sundání je zcela jednoduché, stačí otočit háčky, za které jsou na okenních rámech přichyceny… a stejným způsobem je zase v jarních měsících nasadit… Dělám to tak již léta…
Můj chlap je vyrábí a nechce po mě,abych je sundávala.ani to nedělám ![]()
My je teda máme letos první zimu, ale určitě budem sundavat. Rodiče taky sundavají.