Sítě do oken - na zimu sundat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6926
5.11.11 14:17

Sítě do oken - na zimu sundat?

Ahojte, chtěla jsem se optat - sundáváte sítě do oken na zimu? Kdosi mi kdysi říkal, abych je sundávala - a teď nevím… Díky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
5.11.11 14:20
Davdan píše:
Ahojte, chtěla jsem se optat - sundáváte sítě do oken na zimu? Kdosi mi kdysi říkal, abych je sundávala - a teď nevím… Díky. :kytka:

Já nesundávám. Jednak proto, že nevidím důvod, jednak proto, že jsem na to líná. První rok sjem je sundat chtěla a zjistila jsem, že to není tak jednoduché, páč nám dělali novou fasádu a jaksi nám ty sítě tou fasádou „přilepili“ :cert: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
5.11.11 14:24

Nesundávám, aby neuletěla andulka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
5.11.11 14:25

slysela jsem sundavat,ale roky nesundavam(tedy na zimu,kdy je myji,tak jo :wink: ) kvuli kocce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
5.11.11 14:25
Pipet píše:
Nesundávám, aby neuletěla andulka :mrgreen:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
my taky nesundáváme, ať nám neskočí z okna kočka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
5.11.11 14:26

vidim,ze se sitky vetsinou nesundavaji kvuli zviratkum :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
5.11.11 14:26

Nesundáváme. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
5.11.11 14:28
Davdan píše:
Ahojte, chtěla jsem se optat - sundáváte sítě do oken na zimu? Kdosi mi kdysi říkal, abych je sundávala - a teď nevím… Díky. :kytka:

Sundáváme, nelíbí se mi sítě v oknech, přes léto to přetrpím,ale v zimě bych to neměla :kytka:

• Citovat
  • Upravit
13503
5.11.11 14:31
Davdan píše:

Nesundavam i kdyz doma zadne zvire nemam krome plysaku, mam na oknech uz treti zimu. Vzdy jak se umyvaji okna tak sundam, umyju ve vane a zase dam na okno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1613
5.11.11 14:34

my je sundaváme a letos obzvlášť, protože vedle zateplovali barák a ten polystyren se do nich nachytal, takže je musím důkladně vyčistit a dáme je znovu až na jaře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
5.11.11 14:58

Na zimu sundáváme,nemá nám co uletět ani utéct :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
5.11.11 15:11

Ahojky, jako zaměstnanec firmy, která se zabývá výrobou a dodáváním plastových oken a příslušenstvím k tomu (což sítě jsou) radím sundat… Je to lepší v případě, že je sněhu více, síť se neprohne… Sundání je zcela jednoduché, stačí otočit háčky, za které jsou na okenních rámech přichyceny… a stejným způsobem je zase v jarních měsících nasadit… Dělám to tak již léta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
5.11.11 15:17

Můj chlap je vyrábí a nechce po mě,abych je sundávala.ani to nedělám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
5.11.11 15:20

My je teda máme letos první zimu, ale určitě budem sundavat. Rodiče taky sundavají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
5.11.11 15:21

Taky je máme první zimu a sundavat nebudeme :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat