Poník Kopýtko vs. Toník

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
352
8.11.11 11:55

Poník Kopýtko vs. Toník

Ahoj holky, mám problém. Chci dcerám koupit koníka Kopýtka na Vánoce (2×, aby se nedohadovaly) … ALE
Starší uviděla v reklamě Toníka - no a jáááá ho chcíííí … Tak jsem jí ukazovala Kopýtka a toho nechce. Jenže mě se líbí víc :D
No, tak jsem si říkala, že aby měly obě koníky a každá jiného starší dáme Toníka a mladší Kopýtka.
JENŽE - otázka - dělají oba uplně to samé??? Jsou stejně velcí?
Nevíte některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21892
8.11.11 12:02

Nemuzes dat odkazy prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
8.11.11 12:28

My máme doma Kopýtka a přijde mit o neskutečná blbost :roll: A za ty peníze :zed:
Jinak si myslím, že by ti je mohli předvést v hračkářství. Nevím, jak jsiou dcery staré, ale moje dvouletá z toho na větvi není. Možná je to pro starší.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
8.11.11 12:32

i my máme Kopýtka…Terezka ho moc chtěla k loňským vánocům, od té doby si s ním hraje minimálně, moc to jako koník ani nevypadá :mrgreen: já osobně bych to už nekoupila a radši ty šílené peníze investovala jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
8.11.11 12:33

Tak rozmery jsem nasla jen u Tonika. U Kopytka jsem shledla video na youtube. Nevim, ale prijde mi to dost drahy, ja bych to asi nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
8.11.11 19:03

Ahoj, no toto jsem zrovna slyšet nechtěla :-)
Já ho koupit chci, holky mají doma pejska Luckyho a zbožňují ho a denně mám o něj bitky :-D
A to ještě ani jedna neumí mu dávat příkazy, stačí jen že sem tam zaštěká a udělá něco :-D

Vy co ho máte doma, nechcete mi ho teda prodat?? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xenadana
24.11.11 12:37

PONIK KOPYTKO

Dobrý den, nebo AHOJ,
řeším uplně stejný problém, mám 2 princezny 3 a 6 let a strašně si přejí letos pod stromeček poníka kopýtko!!!milují koně,stejně jako já, měly jsme dřív doma živé a jezdily na nich a od mala s nima vyrůstaly, jenže se mi to zdá taky moc drahé..Lukyho mají také od lonských vánoc a s ním si sem tam hrají stále.tak nevím, poradí někdo? díky moc za názory

• Citovat
  • Upravit
352
24.11.11 17:15

:-) ahoj
já jsem se od založení diskuse porozhlídla po jiných a přišla jsem na to, že je to opravdu o dětech.
Já mám na Vánoce už jednoho toníka a sháním ještě kopýtka. Už prdím na rady jak si čí děti stím hrají, moje chtějí, tak ho mají mít… Ale tedy kupuji použité (zachovalé) protože skoro 2tis za to nedám :-(

Mimochodem, tak mě napadlo, jestli tu někdo kopýtka máte a prodali by jste, písněte SZ, budu moooc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.12 22:51

Ahoj holky,chtěla jsem se zeptat jestli některá neprodáváte koníka kopýtko.Ted ho prodávali v tesco za 700,– ale bohužel jsem měla obě dcery sebou,tak jsem ho nemohla vzít a za hodinu už tam nebyl ani jeden :,( .A to jsem jela na druhý den do OV 3× tesco a už nebyl nikde.Jesli ho chcete někdo dát pryč tak prosím dejte vědět.Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
12.3.12 23:32
na
raduška 1 píše:
Ahoj holky,chtěla jsem se zeptat jestli některá neprodáváte koníka kopýtko.Ted ho prodávali v tesco za 700,– ale bohužel jsem měla obě dcery sebou,tak jsem ho nemohla vzít a za hodinu už tam nebyl ani jeden :,( .A to jsem jela na druhý den do OV 3× tesco a už nebyl nikde.Jesli ho chcete někdo dát pryč tak prosím dejte vědět.Děkuji :)

kouknete na mmb,tam jich par je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
2.12.12 07:42

Holky neprodáváte někdo??Stojí to za ty peníze??malý 3 roky si ho moc přeje, ale podle mě je to jen žrout baterek..děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.12 20:58

Já jsem ho sehnala asi před měsícem na internetu použitého za 1000 atěším se jak bude mít dcera radost :D, ale ted jsem ho viděla v obchodech za 2000 a upřímně to bych za něj nedala, ani ta cena neodpovídá. Už jsem ho skoušela(řechtá, mrká a když se přiloží ta mrkev, tak jako chroutá),takže za tu 1000 jo ale za 2000 určitě ne.To je můj názor :think: pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
didi12
24.12.12 21:54

zapnutí kopýtka

Dobrý den, můžete mi poradit jak z aktivuju kopýtka, dcera si s ním hraje a po hraní se automaticky vypne:Musíme ho pokaždý zaktivovat vypínačem? Koupily jsme staršího bez návodu. Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
354
10.5.14 09:36

Ahoj, dcera bude mít v červenci 4 roky a začala mluvit o nějaké kočičce kterou mají ve školce, prý mluví(mňouká),papá atd http://www.aphracky.cz/…erry-Alltoys ale pak viděla kopýtka a chtěla by zase toho, tak nevím co je lepší, viděla jsem ještě králíka a opici. s čím si hrají vaše děti? nerada bych koupila nějakou kravinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.11.15 18:48

seženu někde náhradní mrkev a hřebínek?

Zdravím, dostali jsme kopýtka staršího od známých, ale bez mrkve a hřebínku. Jde to někde sehnat nebo doobjednat?
Díky moc za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815