Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, mám problém. Chci dcerám koupit koníka Kopýtka na Vánoce (2×, aby se nedohadovaly) … ALE
Starší uviděla v reklamě Toníka - no a jáááá ho chcíííí … Tak jsem jí ukazovala Kopýtka a toho nechce. Jenže mě se líbí víc ![]()
No, tak jsem si říkala, že aby měly obě koníky a každá jiného starší dáme Toníka a mladší Kopýtka.
JENŽE - otázka - dělají oba uplně to samé??? Jsou stejně velcí?
Nevíte některá?
My máme doma Kopýtka a přijde mit o neskutečná blbost
A za ty peníze ![]()
Jinak si myslím, že by ti je mohli předvést v hračkářství. Nevím, jak jsiou dcery staré, ale moje dvouletá z toho na větvi není. Možná je to pro starší.. ![]()
i my máme Kopýtka…Terezka ho moc chtěla k loňským vánocům, od té doby si s ním hraje minimálně, moc to jako koník ani nevypadá
já osobně bych to už nekoupila a radši ty šílené peníze investovala jinam.
Tak rozmery jsem nasla jen u Tonika. U Kopytka jsem shledla video na youtube. Nevim, ale prijde mi to dost drahy, ja bych to asi nekoupila.
Ahoj, no toto jsem zrovna slyšet nechtěla ![]()
Já ho koupit chci, holky mají doma pejska Luckyho a zbožňují ho a denně mám o něj bitky ![]()
A to ještě ani jedna neumí mu dávat příkazy, stačí jen že sem tam zaštěká a udělá něco ![]()
Vy co ho máte doma, nechcete mi ho teda prodat?? ![]()
Dobrý den, nebo AHOJ,
řeším uplně stejný problém, mám 2 princezny 3 a 6 let a strašně si přejí letos pod stromeček poníka kopýtko!!!milují koně,stejně jako já, měly jsme dřív doma živé a jezdily na nich a od mala s nima vyrůstaly, jenže se mi to zdá taky moc drahé..Lukyho mají také od lonských vánoc a s ním si sem tam hrají stále.tak nevím, poradí někdo? díky moc za názory
ahoj
já jsem se od založení diskuse porozhlídla po jiných a přišla jsem na to, že je to opravdu o dětech.
Já mám na Vánoce už jednoho toníka a sháním ještě kopýtka. Už prdím na rady jak si čí děti stím hrají, moje chtějí, tak ho mají mít… Ale tedy kupuji použité (zachovalé) protože skoro 2tis za to nedám ![]()
Mimochodem, tak mě napadlo, jestli tu někdo kopýtka máte a prodali by jste, písněte SZ, budu moooc ráda.
Ahoj holky,chtěla jsem se zeptat jestli některá neprodáváte koníka kopýtko.Ted ho prodávali v tesco za 700,– ale bohužel jsem měla obě dcery sebou,tak jsem ho nemohla vzít a za hodinu už tam nebyl ani jeden
.A to jsem jela na druhý den do OV 3× tesco a už nebyl nikde.Jesli ho chcete někdo dát pryč tak prosím dejte vědět.Děkuji ![]()
raduška 1 píše:
Ahoj holky,chtěla jsem se zeptat jestli některá neprodáváte koníka kopýtko.Ted ho prodávali v tesco za 700,– ale bohužel jsem měla obě dcery sebou,tak jsem ho nemohla vzít a za hodinu už tam nebyl ani jeden.A to jsem jela na druhý den do OV 3× tesco a už nebyl nikde.Jesli ho chcete někdo dát pryč tak prosím dejte vědět.Děkuji
kouknete na mmb,tam jich par je
Holky neprodáváte někdo??Stojí to za ty peníze??malý 3 roky si ho moc přeje, ale podle mě je to jen žrout baterek..děkuji.
Já jsem ho sehnala asi před měsícem na internetu použitého za 1000 atěším se jak bude mít dcera radost
, ale ted jsem ho viděla v obchodech za 2000 a upřímně to bych za něj nedala, ani ta cena neodpovídá. Už jsem ho skoušela(řechtá, mrká a když se přiloží ta mrkev, tak jako chroutá),takže za tu 1000 jo ale za 2000 určitě ne.To je můj názor
pa
Dobrý den, můžete mi poradit jak z aktivuju kopýtka, dcera si s ním hraje a po hraní se automaticky vypne:Musíme ho pokaždý zaktivovat vypínačem? Koupily jsme staršího bez návodu. Děkuji ![]()
Ahoj, dcera bude mít v červenci 4 roky a začala mluvit o nějaké kočičce kterou mají ve školce, prý mluví(mňouká),papá atd http://www.aphracky.cz/…erry-Alltoys ale pak viděla kopýtka a chtěla by zase toho, tak nevím co je lepší, viděla jsem ještě králíka a opici. s čím si hrají vaše děti? nerada bych koupila nějakou kravinu.
Zdravím, dostali jsme kopýtka staršího od známých, ale bez mrkve a hřebínku. Jde to někde sehnat nebo doobjednat?
Díky moc za radu.