Ponožkové capáčky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
130
6.9.15 08:34

Ponožkové capáčky

Dobrý den.

Chtěla bych miminku koupit takové ponožkové capáčky (foto). Avšak, viděla jsem je u kamarádek, a všechny byly rozpadlé, rozpárané v tom cikcak švu. Máte s tím také takovou zkušenost, případně, nevíte o nějaké značce, kde se toto neděje a capáčky i po praní, drží a šev se nerozjíždí a nepáře? Pak bych tedy poprosila odkaz.

Moc, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2422
6.9.15 08:53

Já bych doporučila koupit tyto: http://www.capacky.com/znacka/capiki/?…
Mám je koupené pro obě děti a jsem s nima spokojená-nechtějí normální papučky a chodí v nich i čtyřletá. Ty co máš na obrázku tak nám nevydržely moc dlouho a začaly se párat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
6.9.15 08:56

To jo, ale já je chtěla, ze jsou jakoby takové měkkčí. Hlavně nahoře. Ale co jsem je taky viděla, tak se ta ponožkovina strašně oprala, ocuckovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21474
6.9.15 08:56

@baaruunkaa plně souhlasím.
zakladatelko, tyhle ponožkové se mi páraly všechny. a taky je v nich příšerné horko. Ty kožené jsou mnohem lepší. já je bohužel objevila až u mladšího dítěte…
jinak ještě alternativou jsou klasické teplé ponožky s protiskluzovou úpravou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21474
6.9.15 08:57

@L-ucie ale ty kožené jsou měkoučké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
6.9.15 09:02

@L-ucie Právě, že jsou krásně měkoučké a holkám se v nich chodí úžasně. u mladší jsem dávala od půl roku a jsou i s dírkama a nožička se v nich nepotí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
6.9.15 09:06

Asi je to v tomto pripade, ze kvalita odpovida cene:-( Protoze tyhle kozene jsou podstatne drazsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
6.9.15 09:57

Na capiky.cz jsou ty kožený ještě o kilo levnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
6.9.15 10:09

Abych pravdu řekla, tak… jak jste mi říkali, že ty ponožkové jsou teplejší, tak to jsem právě chtěla. chtěla jsem to totiž pro dítě na ven, co vozítka, když jedeme (samo se ještě neodstrkuje). Doktorka mi totiž říkala, že ještě nemám vůbec dávat boty, ale mám dávat jen capáčky- je to aby se mu rovnali nožičky. Proto jsem si říkala, že jak teď začne být chladněji, chtělo by to něco teplejšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
6.9.15 12:06

Pokud to chceš na ven a není to na chození tak co zkusit sehnat někoho kdo ti uplete a nebo uháčkuje teplé bačkůrky? Já jsem to s těma bačkůrkama řešila do kočárku a pak těma capačkama na doma-malá mi stála v 6 měsících tak na těch nohách musela něco mět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat