Dětské kalhoty s pružným lemem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10461
5.9.15 10:33

Dětské kalhoty s pružným lemem

Zdravím,
chtěla bych poprosit o tipy, kde koupit dětské kalhoty do města s pružným lemem v pase ve větších velikostech, než jsou kojenecké (cca 2 roky a více). Dokud byl syn malý, dalo se takových kalhot sehant dost, ale teď ve velikostech 86-92 a více už je problém a nacházím víceméně jen softshellky a tepláky. Já bych ale chtěla takové i třeba manšestráky nebo rifle, nebo obecně slušné kalhoty „do společnosti“, ideálně celé z pružného materiálu (elastický manšestr, džínovina…). Dá se vůbec něco takového běžně sehant? Nemám ráda tuhé materiály, gumy v pase apod, takže bych pro syna chtěla něco pohodlného, ale zároveň pěkného, aby nemusel chodit pořád jen v teplákách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29
5.9.15 10:43

Kalhoty

Přibližně před 14 dny jsem koupila v Lídlu. Vel. 92, šedý elastický manžestr, cena 149 Kč. Suprovní. Jinak zkus Mimibazar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
5.9.15 10:54

@svetlík14 No ty jsem taky viděla, přesně to bych si představovala. Jenže u nás neměli nikde synovu velikost :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50123
5.9.15 11:01

My měli takové kalhoty z Nextu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
5.9.15 11:22

Já mám všechny takovéto kalhoty z Nextu.
Edit - syn má už šest let a jsou i v těchto velikostech, i větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
5.9.15 11:26

Taky HM má, ale třeba dcera jejich gumu nenatáhne přes zadek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
5.9.15 11:28

@Hoa Mai kupuju pro kluka buď v Tescu nebo se dívám na nabídky různých maminek - tvořitelek, ty ušijí i na přání (Fler, FB skupiny).

• Citovat
  • Upravit
9164
5.9.15 11:44

http://www.lindex.com/…%BE%C3%ADny/?…

Lindex má dobré věci na gumu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
5.9.15 12:36

Zkusila bych Lindex nebo HM, tam jsem nedávno viděla moc pěkné oblečení na kluky, spíš „společenské“.

• Citovat
  • Upravit
1134
5.9.15 13:02

Kupovala jsem krásný rifle s pružným pasem v Lidlu a viděla jsem je i v Tescu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
5.9.15 14:34

@MUFICE @Klementyna Teda, ono toho od Nextu asi bude hodně, ale co mám já poděděné, tak jak manšestráky, tak rifle jsou tuhé jak prkna :nevim:.

@pannda já právě na gumu nechci, chci s pružným lemem v pase, myšleno takovým tím vyšším bavlněným nápletem

@Elenloth tam mají hezké věci, ale problém je, že syn je štíhlejší, taky už nemá plínu a všechny ty věci jsou mu v pase velké a padají. Sice mívají v těch pružných lemech šňůrku na stažení, ale to už je pak taky na prd, mě samotné je to v oblečení nepříjemné.

Ale mrknu na ty Lidlovské na bazarech, ty se mi líbí nejvíc, tak snad tam něco v klukově velikosti bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
5.9.15 15:27

@Hoa Mai Tak to nevím, my máme jak džíny, tak pláťáky a všechny jsou z krásné měkké látky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat