Ponožky dedoles

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6180
30.7.21 15:01

Dcera je miluje, takže jich máme kvanta. Oni maj furt slevový akce, ještě jsem nekupovala za plnou cenu. Úzký jsou, dcera má naštěstí úzkou nohu tak to neva, na širší tlapky bych to asi nervala. Já od nich měla pár legín, některý super, jiný k ničemu - přišlo mi že nemaj jednotnej střih, podle cedulek to vypadalo že to berou od různých asijských výrobců, tak už je odtam nekupuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
30.7.21 15:04

@Lily Evans já je teda dám i na silnější nohu, akorát sem si všimla, že maj různě velké ponožky, i když velikost je psána stejně, objednávala sem teď na jaře a stejná velikost a reálně jedny byly urcite o velikost větší než ty druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
30.7.21 15:06

A máte někdo prosim foto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
30.7.21 15:11

Mam dámské ponožky a znovu uz ne. Nesedí mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38785
30.7.21 15:14
@Misasisi píše:
Ponožky a trenky máme od vánoc… Za mě platíš jen značku… Myslím si že se vyrábí kvalitnější věci..

Souhlas, kupuju ponozky jenom v akci kvuli tem obrazkum. Vydrzi chvili, hned se prodrou, popravde me ti zklamalo, ze do dvou meiscu maji na slapkach řídkonebo diru. Za plnou, ani polovicni cenu :mrgreen: se fakticky nevyplatí.

Mam i nekolikery kalhotky, ale jak uz nekdo psal, rychle vybledly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
30.7.21 15:14

Dcera je konzerva na ponozky, takze po rozervani stavajicich do mrte si vybrala tyhle a nosi je.
Jsou uzke, takze priste vezmu o cislo vetsi, kvalita mi prijde podobna jako treba Lidl.
Neresim, hlavne ze je nosi, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
30.7.21 15:15

@AvajBr já kupovala za plnou cenu a už taky nikdy více radši si ponožky koupím jinde. 👍🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
30.7.21 15:16

@Kriss Tina je možný že s ponožkama je to jak s těma legínama - kus od kusu různá velikost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
30.7.21 15:20

Ještě teda dodám, že světlejší motivy rychle blednou, takové ty tmavé jsou v pohodě (děti mají červené, zelené, tmavě modré a barvy drží), ale materiál mi aspoň drží, nejstarší už mám 2 roky, je teda fakt, že třeba přes léto je nenosim vůbec, ale ve srovnání s levnými ponožkami třeba z pepca drží dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
30.7.21 15:49

Mám dámské, nohu mám velmi štíhlou, a i přesto mi jsou dost fest. Navíc mi vadí, jak jsou hodně vysoké. Synovi se na nich po 2 nošeních udělala díra na palci a ani si je sám nezvládl obléci.
Vzory jsou hezké, ale praktické nejsou vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
30.7.21 15:54

Já jsem objednala kotníkové, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
30.7.21 15:59

Platíš si za originalitu, ne za nějakou extra kvalitu, pár kousků doma máme a je to jako každý jiný ponožky, akorát zaujmou ;)
Typuju, že zbytek jejich produktů na tom bude podobně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
30.7.21 16:04
@Nickjmeno píše:
Platíš si za originalitu, ne za nějakou extra kvalitu, pár kousků doma máme a je to jako každý jiný ponožky, akorát zaujmou ;)
Typuju, že zbytek jejich produktů na tom bude podobně

originalita z Číny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
30.7.21 16:04

Dětské trenýrky se mě zdají fajn. Chlapecké ponožky jsou dost úzké a málo pružné, špatně se oblíkají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
30.7.21 16:06
@DanielaD píše:
originalita z Číny

Popravdě mě nijak netrápí a ani nezajímá odkud to je, když se mi něco líbí, prostě si to koupim :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat