Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Aleriga píše:
Ani já nevěřím. Je to celé podivné
I to chování „matky“
no to bude možná důvod, proč nejde s prckem k doktorovi
@vokishka píše:
no to bude možná důvod, proč nejde s prckem k doktorovi
ve čtvrtek spálí dítě, a v pátek zakládá diskusi
že by šla s děckem k doktorovi ji jaksi nenapadlo - fakt hodně zvláštní
Bože můj, zakladatelko, viděla jsi tu popáleninu???!!! Absolutně se mi nechce věřit, že to bylo tak, jak tvrdíš. Proto jsi nešla k doktorovi? Aby se to dál neřešilo?
Ja bych tomu polstarku verila.
Z mikrovlnky se to prehnat da a misto i tvar odpovida - nevim, co by to bylo jineho.
Nelyncujte ji tady, hlavne at tam zajede.
@Lucie_Sx píše:
Z mikrovlnky se to prehnat da a misto i tvar odpovida - nevim, co by to bylo jineho.Nelyncujte ji tady, hlavne at tam zajede.
no jistě, ať zajede, včera bylo pozdě, teda včera bylo akorát - normální matka, když popálí dítě, tak s ním jede hned,
zřejmě nebyla maminka v ehm vhodném společenském stavu, aby mohla prezentovat spálené dítě bez ztráty kytičky,
tak raději čekala do dalšího dne a pak zas místo doktora, píše diskuse ![]()
@stinga píše:
no jistě, ať zajede, včera bylo pozdě, teda včera bylo akorát - normální matka, když popálí dítě, tak s ním jede hned,
zřejmě nebyla maminka v ehm vhodném společenském stavu, aby mohla prezentovat spálené dítě bez ztráty kytičky,
tak raději čekala do dalšího dne a pak zas místo doktora, píše diskuse
Ja nevim. Kdo nezazil blbou spaleninu, mozna mu ta zavaznost nedojde. Ono to prvni dny opravdu nevypada hrozne.
Zcela uprimne, nechapu, ze se tohle muze stat… na ty mimina je clovek echt opatrnej… no, ale kdyz uz, s timhle bych byla hned u doktora, na fotce to vypada dost desive
@Lucie_Sx píše:
Ja nevim. Kdo nezazil blbou spaleninu, mozna mu ta zavaznost nedojde. Ono to prvni dny opravdu nevypada hrozne.
Me tohle teda dost hrozny prijde
@DandátkoP píše:
Me tohle teda dost hrozny prijde
Atopak casto vypada hur
. Ale chapu jak to myslis.
Vybavuju si jednoho doktora, co licil, ze si maminky bezne treba polozi kafe do kocaru - do korby. Taky nepochopis.
Deje se veci.
@Lucie_Sx píše:
Z mikrovlnky se to prehnat da a misto i tvar odpovida - nevim, co by to bylo jineho.Nelyncujte ji tady, hlavne at tam zajede.
Ono i malinké dítě popálí nižší teplota než dospělého. Jinak doufám, že už byli u lékaře.
@Lucie_Sx píše:
Vybavuju si jednoho doktora, co licil, ze si maminky bezne treba polozi kafe do kocaru - do korby. Taky nepochopis.
Deje se veci.
Ja kdyz vidim, co jsou obcas zensky schopny delat…. ![]()
Nejvic me stvou ty pleny pres korbu v lete, vsude se o tom pise, vsude varujou, ale stejne se jich furt najde dost, co to delaj… ale to je jedna vec z mnoha… to kafe je taky dobry no ![]()
Proboha, k doktorovi, snad jste sli. To neni sranda, zalezi na procentech povrchu tela, u tak maleho ditete je to dost. Navic se to muze zanitit. Tak snad jste tam sli!
Ani já nevěřím. Je to celé podivné
I to chování „matky“