Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ne, nemůže, jsou ženy, které celé těhotenství jen zvrací a jediné co třeba nevyhodí jsou chipsy
tělo dá miminu, co potřebuje, tebe přinejhorším omezí ![]()
Počkej v posledním měsíci, to spaseš na co přijdeš a bude ti to fuk
.
Já při 1. Těhotenství jedla popcorn na tuny a dcera je úplně v pořádku
Zrovna popkorn psali v jedne knize, ze doporucuji ![]()
Ja jedla od vseho neco.
@Gvendolínka píše:
Počkej v posledním měsíci, to spaseš na co přijdeš a bude ti to fuk![]()
.
to jako proc? Jsem jedla cele tehotenstvi uplne normalne. Kdyz uz teda vubec, tak asi v druhem trimestru toho clovek spase nejvic.
Popcorn je sice hodně energeticky výživný, ale taky má spoustu vlákniny.
Ale jinak především přestaň panikařit. Zatím co trocha cukru a tuku ti v jinak normálním jidle nic neudělá, tak nechat se zaplavit úzkostí je blbej nápad.
@Anonymní píše:
Ahojky.
Jsem v 10 tt, vse je v poradku, srdce bije a male roste jak ma.
Mam ale vycitky z moji stravy. Jim hodne zeleniny i ovoce atd, ale dopravam si obcas sladke, popcorn k filmu nebo sem tam malou plechovku fanty nebo kfc. Nemuze to mimi nejak uskodit?
Diky.
Uškodíš mu jenom ty
Řešením takových nesmyslů ![]()
@Gvendolínka píše:
Počkej v posledním měsíci, to spaseš na co přijdeš a bude ti to fuk![]()
.
Taky nechapu, proc v poslednim mesici
to jim celkem malo a sladke omezuju
@Anonymní píše:
Ahojky.
Mam ale vycitky z moji stravy. Jim hodne zeleniny i ovoce atd, ale dopravam si obcas sladke, popcorn k filmu nebo sem tam malou plechovku fanty nebo kfc. Nemuze to mimi nejak uskodit?
Diky.
Dítěti se nic nestane. Leda, že by Ti dodatečně pukal ještě v žaludku, to by mohlo mít vliv na dělohu. ![]()
@blumen @warita No nevím, ale čím jsem měla větší pupek, tím jsem potřebovala víc energie a prostě jsem víc jedla. Mně to přijde logické.
Ahojky.
Diky.