Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahojky.
Jsem v 10 tt, vse je v poradku, srdce bije a male roste jak ma.
Mam ale vycitky z moji stravy. Jim hodne zeleniny i ovoce atd, ale dopravam si obcas sladke, popcorn k filmu nebo sem tam malou plechovku fanty nebo kfc. Nemuze to mimi nejak uskodit?
Diky.
Jez vše na co máš chuť, ale s mírou. Vynech akorát syrové maso, plesnivé sýry(ve velkém množství) a alkohol. Věř, že stres z toho co všechno může uškodit je horší, než samotná věc.
@Gvendolínka píše:
@blumen @warita No nevím, ale čím jsem měla větší pupek, tím jsem potřebovala víc energie a prostě jsem víc jedla. Mně to přijde logické.
asi to je indivindi. Ja posledni mesic uz ani nepribirala. Tak nevim no. Celkove jsem jedla dost stridme v tehotenstvi… ne ze by to melo nejaky vliv na to, kolik jsem nebrala = 13kg.
@Gvendolínka píše:
@blumen @warita No nevím, ale čím jsem měla větší pupek, tím jsem potřebovala víc energie a prostě jsem víc jedla. Mně to přijde logické.
Cim vic mam vetsi pupek, tim vice zmackle organy a zaludek a tim mensi mam chut k jidlu a jim mensi porce ![]()
@blumen píše:
@warita ja uz taky nenabiram, dite ano.
a projevuje se to u tebe na celkove vaze? U mne posledni mesic prave nic. NO jsem zvedava, co bude ted u druheho.
@blumen No mně pupek lezl spíš hodně dopředu, takže na žaludek bylo asi dost místa
.