Muzikál Popelka na ledě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Děkuju moc, jedeme 25.11. deky určitě přibalím. Už se moc těšíme
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Popelka na ledě je nádherná, byla jsem na tom s dětmi loni mezi svátky v Hradci Králové. Byli jsme nabalení a měli deku. Úplně zbytečně, bylo tam šílené vedro. Pár let před tím jsem byla na tom samém stadionu na Mrazíkoj a byla šílená kosa, kdybych nebyla nabalená, asi by mi upadl zadek. To jsem pomohla viď?
- Citovat
- Upravit
@lucie7729
http://www.popelkanalede.cz/…ky/praha-86/
Můžu poprosit o radu který sektor zvolit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží, čemu dáváte přednost. V první řadě u ledu je to krásný zážitek, protože máte všechny bruslaře na dosah. Ocení to zejména děti. Navíc, když budete mít štěstí, Princ Vám zkusí střevíček
Bohužel cena je podstatně vyšší než v jiných sektorech. Pokud chcete ocenit skupinové choreografie krasobruslařů a vidět muzikál jako celek, krásná místa jsou v sektorech 116-119, zde sedíte v čele. Máte ale zase dál na dohled jeviště (na plánku je označeno jako produkce) a tím i herce. Pokud byste chtěli vidět hlavně herce na jevišti, doporučuji sektory 102 a 111, možná i 101 a 112. Nejlepší je to vidět aspoň 3× ![]()
Přeji snadné rozhodování a krásný zážitek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem byla ráda, že jsem v první řadě nebyla. Obzvláště na míste 005 a 006. Občas jsem měla pocit že to akrobaté nevyberou a vezmou tam někoho bruslí, ale myslím, že to tak působilo jen na mě. Nejlepší místa jsou podle mě uprostřed po stranách, ale jak píše lucie7729 každé místo má své. Ale ať se posadíte kamkoliv, stojí to za to. Nechcete mě vzít s sebou? ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
dcera jde dnes na představení s babičkou, nenašla jsem ale jak dlouho Popelka trvá, počítám 2 hodiny??
- Citovat
- Upravit
Ahoj všem, byla jsem sice na muzikálu Mrazík, ale zažitek to byl nádherný, všihni jsme byli unešeni. Doporučuji se ale obléknout teple, prostě zimně, vyplatí se to, deku a podsedák sebou, nebudete jediný. Teď zvažuji návštěvu se svým 3 letým synem, je neposedný, ale když ho něco zaujme, vydrží už sedět a koukat.
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.