Muzikál Popelka na ledě

246
20.10.11 11:28

Popelka na ledě

Byl jste někdo na tomto muzikálu? Můžete mi poradit, do jakého sektoru je nejlepší koupit lístky? Neumím si představit, jak tam pódium vypadá a jak hodně se pohybují herci, a rádi bychom samozřejmě, aby děti dobře viděly…

Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8935
20.10.11 11:34

Byl už jste někdo na tomto představení?Je to opravdu pěkný?A spíše pohádka pro děti,nebo zážitek i pro dospěláky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
20.10.11 13:13

Jedu na něj až 27.11.tak asi neporadím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
20.10.11 13:14

Jinak pro dospěláky to určitě je.Spíš bych zvažovala věk dětí.Byla jsem na Romeo a Julie na ledě a troufám si říct,že 7 leté dítě by tam sedět nevydrželo…
I když příběh popelky je dětem známější.Hl.je tam kosa jako blázen.Nelíp vzít deku pod zadek a deku na sebe přes nohy. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
20.10.11 13:42

Tak zatim to bylo k videni v Praze a Pardubicich tak jsem zvedava zda da nekdo vedet.

Ja jsem chtela koupit listek pro sebe a malou ze vezmu na klin, ale u nas uz nejsou volne vstupenky do prvni rady a dal nejdu. Loni jsem ji vzala na Mickeyho Mouse, sedela s ni v druhe rade a videly jsme prd. Zima se snest dala, i kdyz jsme sedely na ledove plose, jinak deka zahreje.

Hlavne ale je tahle Popelka jina nez ta, kterou zname se Safrankovou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
20.10.11 14:04
Taminka píše:
Tak zatim to bylo k videni v Praze a Pardubicich tak jsem zvedava zda da nekdo vedet.

Ja jsem chtela koupit listek pro sebe a malou ze vezmu na klin, ale u nas uz nejsou volne vstupenky do prvni rady a dal nejdu. Loni jsem ji vzala na Mickeyho Mouse, sedela s ni v druhe rade a videly jsme prd. Zima se snest dala, i kdyz jsme sedely na ledove plose, jinak deka zahreje.

No tak děj takhle známé pohádky se měnit asi moc nedá,ne? Ale viděla jsem na netu ukázky ze zkoušek a vypadá to dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
20.10.11 14:26
janca84 píše:
Taminka píše:

No tak děj takhle známé pohádky se měnit asi moc nedá,ne? Ale viděla jsem na netu ukázky ze zkoušek a vypadá to dobře.

no ja nevim, ale nevidela jsem v „nasi“ Popelce dyni, kocar atd… :wink:
Ale vsak to je jedno..Slo o dotaz jake to je, zda vhodne, kde sedet atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
20.10.11 20:33

Tak to vypadá,že ji asi nikdo z mimina neviděl,škoda.Mohl někdo „poreferovat“ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
20.10.11 21:58

Ahoj,
já jsem tam byla :mavam:
Záleží co od toho očekáváš. My jsme seděli až úplně nahoře, sice jsme krásně viděli tu choreografii, ale zase jsme neviděli hercům „do tváře“. (Lístky jsme dostali, sama bych tak nahoře nekupovala)
Na ten led bych přímo asi nešla, myslím že tam musí být dost kosa.
Příště bych brala asi ty druhý nejdražší lístky. Byla s námi 7 letá holčička a líbilo se jí to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.10.11 10:15

Popelka na ledě

Já jsem byla s dětmi (5 a 7 let) už dvakrát a chystáme se potřetí. Popelka je pohádka se vším všudy, krásné kostýmy, kouzla, živý holoubci, kteří Popelce pomáhají přebrat hrách a čočku. Krásná hudba a vtipné texty. Zakoupené CD nám v autě hraje každý den a zatím ani mě se neomrzelo. Okolo nás seděli i mladší děti (4, možná dokonce3 roky) a představení zvládali úplně v pohodě. Užijí si děti i dospělí, je to opravdu pro celou rodinu, důkazem je můj muž, který šel s námi z donucení a odcházel nadšený. Co se týče míst k sezení, nejlepší na celkový dojem je určitě přímo proti jevišti nad ledem, protože nad jevištěm mezi kulisami je obrovské plátno, na které se promítá doplňující film. První řada u ledu je jedinečná v tom, že všechny bruslaře máte na dosah ruky, ale zase nevynikne celková krasobruslařská choreografie. Podruhé jsme byli v sektoru nad ledem, ne moc vysoko a přitom blízko k podiu, tak jsme si zase nejvíce užili herecká vystoupení. Ze všech míst je muzikál krásně viditelný. Pro názornost se koukněte na YOU TUBE a pod heslem Popelka na ledě ve vyhledavači se vám najdou videa jak oficiální, tak nahraná diváky na vystoupení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
21.10.11 10:42

Lucii děkuji za info,už se těším :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihl.majdina
23.10.11 11:01

Děkuju mockrát za radu!!! Lístky jsem už zarezervovala

• Citovat
  • Upravit
8
8.10.12 15:10

Ráda bych obnovila tuto diskuzi. Máme zakoupené lístky do Prahy do O2 Areny, půjdeme s dětma, chtěla bych poprosit o radu jak moc teple se obléknout? Všem děkuju za postřehy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
8.10.12 15:14

No, je to na stadioně. A když se sedí je kosa. Osobně doporučuju deku pod zadek. Teplé oblečení. Nevím který měsíc jdete :think: Ale tak jak by jste byli venku. A je zima na ruce. Mám za sebou přes 30 takových to představení :) Plno lidí si nosí deku pod sebe i třeba přes děti. Ono se to nezdá, ale za tu dobu je fakt člověku kosa když se nehýbe.

• Citovat
  • Upravit
5505
8.10.12 15:15

My jsme byli loni v Tesla arene a byla to nadhera, byli jsme obleceni tak akorat (svetr, tepla vesta pres), ale sebou jsme meli deku kazdy pod zadecek a pres nohy a bylo suprove :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.