Poplatek za pohotovost

250
2.1.16 14:36

Poplatek za pohotovost

Ahoj holky, mam trochu hloupy dotaz, ale tak me napadlo :D kdyz jako tehule v 34tt pojedu do porodnice s podezrenim na unik plodovky musim zaplatit ten 90kc poplatek? Nejde mi o poplatek jako takový spis o princip ze nekdy to z člověka mami i když by nemeli ;) předem děkuji za názory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nafrněná
2.1.16 14:42

Pokud tě nehospitalizujou tak musíš platit poplatek

• Citovat
  • Upravit
22614
2.1.16 14:42

@landina2 já myslela, že poplatek 90kč platí každý bez rozdílu věku, pohlaví a stavu.. takže s Tebou počkám na odpověď, zajímá mě, jak to tedy je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
2.1.16 14:45

Pokud vyšetří a hospitalizujou, neplatíš. Pokud ťě po vyšetření pustí domů, zaplatit bys měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
2.1.16 14:58

Byla jsem loni dvakrát v těhotenství na pohotovosti poprvé mě pustili domů platila jsem 90 Kč. Podruhé týden hospitalizace a to jsem neplatila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
2.1.16 15:06

@milakorca také jsem to tak měla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
2.1.16 15:12

Jak už tu někdo psal: pohotovost platí všichni bez rozdílu věku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
2.1.16 15:34

Ok dekuji ja si to myslela no doufám že to bude jen plany poplach na druhou stranu uz se tesim az bude venku a nebudu jak nepohyblivy vorvan :lol: prvni tehu v poho ale ted uz se citim nějak stara :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
2.1.16 16:16

Prej mámí myslim, ze ty sestre ktere davas listecek o zaplaceni je to uplne u zadku. Spis jim to musi sedet papirove/financne. Jdes na pohotovost, tak platis :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
2.1.16 16:22
@landina2 píše:
Nejde mi o poplatek jako takový spis o princip ze nekdy to z člověka mami i když by nemeli ;)

Proč by neměli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
2.1.16 16:26
Taky nechapu, proc by nemeli? Ty pravidla jsou celkem jasna…
A uprimne, 90,– stoji jeden obed u Cinanu, neni to pul najemneho… pokud mas opravdu obavu z PROM a uniku plodovky, tak to asi uneses.
@zvidavajanca píše:
Proč by neměli?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
2.1.16 16:53

Já jsem v těhotenství poplatek za pohotovost na gynekologii neplatila. Ani když jsem nebyla hospitalizovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
2.1.16 17:13
@umea píše:
Taky nechapu, proc by nemeli? Ty pravidla jsou celkem jasna…

Spíš to tak cítím, že poplatek je proto, aby se tam nejezdilo s blbostma. A dotyčná svůj problém považuje za důležitý, narozdíl od všech jiných, kterým je „jen“ špatně (ale ono i to „jen špatně“ může být příčina vážného problému s nutným zákrokem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
2.1.16 17:18

Tak plodovka to nebyla jen plany poplach. Poplatek jsem v automatu zaplatila a sestricka mi rekla at si to schovam ze za ten test se neplatí a poplatek plati rok… a tim ze by ho chtit nemeli jsem mela na mysli situaci kdy jsem jela do nemocnice na dětske se synem kde jsme byli jeste 35min v ordinacnich hodinach pred zacatkem pohotovosti kde si od nas vzali kartičku a vzali nas az cca za hodinu a dozadovali se poplatku coz si osobne myslím že neopravnene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
2.1.16 18:04

@landina2 tak ho meli zaplatit za Vas? Predpokladam, ze musi vykazat pocet pacientu vs. zaplacenych poplatkua kdyz budete mit na zprave cas po konci ordinacnich hodin tak Vas vykazat musi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí