Poplatky u zubaře

Anonymní
16.9.21 17:07

Poplatky u zubaře

Nevíte někdo co vše se platí u soukromého zubaře a jak se pohybují ty ceny?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4043
16.9.21 17:10
@Anonymní píše:
Nevíte někdo co vše se platí u soukromého zubaře a jak se pohybují ty ceny?

To je různé… hodně různé :nevim: Záleží, jestli má smlouvu s tvou zdravotní pojišťovnou, a jak si ty ceny nastaví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
16.9.21 17:17

Pokud má smlouvu s tvou pojišťovnou, tak prevenci hradí ta. Co se týče různých dalších poplatků a doplatků, informovala bych se na konkrétní ceník. Já nedávno zubařku měnila, na úvodní prohlídce, která byla na pojišťovnu, provedla všecky rentgeny, fotky, zhodnocení situace… a pak se se mnou posadila, ukázala mi, co všecko bude třeba opravit a kolik to bude orientačně stát, co z toho je nejakutnější a kde existuje jaká varianta. Pokud budeš mít zuby OK, můžeš to mít zadara, pokud tam bude víc problémů, může to lézt do desítek tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.21 17:38
@ugluk píše:
Pokud má smlouvu s tvou pojišťovnou, tak prevenci hradí ta. Co se týče různých dalších poplatků a doplatků, informovala bych se na konkrétní ceník. Já nedávno zubařku měnila, na úvodní prohlídce, která byla na pojišťovnu, provedla všecky rentgeny, fotky, zhodnocení situace… a pak se se mnou posadila, ukázala mi, co všecko bude třeba opravit a kolik to bude orientačně stát, co z toho je nejakutnější a kde existuje jaká varianta. Pokud budeš mít zuby OK, můžeš to mít zadara, pokud tam bude víc problémů, může to lézt do desítek tisíc.

Děkuji :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
6024
16.9.21 18:40

U jednoho zubu čištění zubních kanálků, kompletně všech, i těch pidi, kam se běžná zubařka nemohla dostat, tak 8 000 Kč jako samoplátce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.21 21:22

Já chodím do soukromé kliniky, která smlouvy s pojišťovnami nemá. Jede bez pojišťoven. Já tam za rok a půl zaplatila asi 40 tisíc. Ale zachránili mi zuby, měla jsem je ve špatném stavu. Přístup byl skvělý a bezbolestný.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.