Popovídání :)

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny maminky ze Šumperka a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3575
28.8.12 21:51

Jo, a jinak já mám profil už několik let :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
3.9.12 17:35

Ahoj, no ja v spk bydlim od malicka, a taky tu nemam kamaradky:( Bohuzel jsem pozde ale preci prisla na to, ze ti kamaradi byli pouze falesni:( Takze ted jsem v situaci, ze muj pritel uz mi leze na nervy:D, muj nej kamos ma pritelkyni takze na me nema cas a mym nej pritelem je muj tata:D A uz si vazne pripadam jak magor, sedim doma s 4letou dcerkou a dalsi mimi cekame, a ja si nemam ani s kym pokecat, tak kdyby jste nekdo chtel, tak mam hromadu volnyho casu:DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
373
3.9.12 20:30

Ahoj, zdravíme Tě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3575
3.9.12 20:42

Andry ahoj :mavam: Maminek a kamarádek na vycházky není nikdy dost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
3.9.12 23:24

Dekuju holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3575
4.9.12 14:14

Kdy čekáš další mimuško? A už víte, co to bude? Necháte si to říct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
4.9.12 14:44

Termin mame 19.3.2013,rozhodne to vedet chci, ale zitra jsme teprve ve 12.tydnu, takze to jeste chvili potrva, ale uz cekam a strasne se tesim na pohyby, druhorodicky pry citi pohyby driv, tak se monitoruju jak magor:D a zitra k dr a pozitri olmik genetika, drz palce, jsem mirne nervozni, pac uz to parkrat nevyslo jeste v zacatku, tak jsem takova nervozni, a aby jak se rika, do tretice vseho dobreho…nervozni:DDDDDDDDDDDDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3575
4.9.12 14:49

Andry, palečky určo držíme :palec: :hug: Kamarádka je taky takhle těhulka, tak to možná budete rodit spolu :D Nedivím se ti, taky jsem byla nervozní, protože nám to na poprvé nevyšlo, takže jsem si pak druhé těhu moc neužívala a furt se sledovala, jestli je vše ok. Ale neboj, ono to vše v pořádku bude a v březnu budeš mít svoje zlatíčko v náručí :)
S těma pohybama jsem to taky někde četla. I když je fakt, že já mám téměř 10m po porodu a stejně mám pocit, že cítím pohyby :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
4.9.12 15:02

Hhh, prave, nadymani atd dela to samy, a hlavne z toho zacatku se to neda pomalu rozeznat, hlavne ze uz aspon poznam porod:DDDDD jo to ja mam jeste jedno zlaticko svoje, to vedle spinka, jak to prislo ze skolky, tak to odpadlo, coz mi pripomina, ze bych ji mela jit vzbudit nebo nebude spat vecer:DDDDDDDDDDDD a to zase maminka jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3575
4.9.12 15:09

Já jsem dnes byla po dvou měsících v práci a přišla jsem domů a anetka jak mě viděla, tak byla celá zdivočelá. No, tak jsem ji dala spinkat a byla za půl hoďky vzhůru asi z toho rozrušení, že je mamča doma :D
A kam chodí malá do školky? Mě naštěstí malá krásné spí přes noc, takže žádné extra vstávání, občas ze spaní zamrčí, ale naštěstí to nebývá už moc často :D
A co těhu příznaky? Máš stejé jako u prvního anebo jsou jiné? A co únava a ospalost? Jsem zvědavá, co?
My teď povalíme ven, když se tak brzy vzbudila. Jdeme se sestřeničkama na hřiště U Komínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lentilka04
14.10.12 17:20

Ahooooj, bydlím u Hanušovic, Chlapeček má 17 měíců. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3575
14.10.12 21:55

Lentilko, ahoj :mavam: ono to tady moc nežije  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lentilka04
15.10.12 10:23

Ahojky :mavam: to je špatný, že to tady moc nežije. Odkud jsi?

• Citovat
  • Upravit
3575
15.10.12 20:49

Ze šumperka :)mám 11měsíční holčičku, ale to asi vidíš z metříku, co? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lentilka04
16.10.12 16:02

Jojo vidím :) a další plánujete?

• Citovat