Popovídání :)

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny maminky ze Šumperka a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3575
10.2.13 19:46

Jj, do Předměstí taky občas zajdeme, ale je to na houby s kočárkem, protože mají dole málo místa. Když jsou tam dva, tak už je to moc :( ale hernička je tam bezva. Jinak my chodíme do herničky na komín (naproti popelce) a na hřiště budeme chodit asi taky tam :)
my máme příští týden taky očko živou vakcínou, takže asi taky budou nějaké reakce, ale třeba v pátek bysme už mohli jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
10.2.13 20:10

Tak se budeme těšit.
S malou jsem zatím v žádné herně nebyla, tak jestly se pak domluvíme a přidala bych se k vám na zkoušku. Chtěla bych zkusit plavání, ve vaně je moc ráda. je v Šumperku nějaké? A Máte ho vyzkoušené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
10.2.13 20:54

Holky, já jsem zatím na neschopence na rizikovým, vycházky mám odpoledne od 13,00. ve středu a v pátek většinou nemůžu, protože vozím dceru na trénink. uvidíte, jak na tom budete po očkování. dejte vědět, jestli budu stíhat, ráda se k vám připojím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3575
10.2.13 21:59

zeze, do herničky klidně můžeme zajít, ale až se trošku vyčasí, protože teď řádí moc nemocí, tak abysme tam něco nepochytili :) Plavčo je ve welly, ale my tam nechodíme. Nejsem moc milovník vodních radovánek :) ale kamarádky tam chodí a líbí se jim to.
hani, a do kdy máš vycházky? My odpoledne ještě spáváme a radši ji nechám spát doma, protože spí dýl než v kočárku, takže pak můžeme vyrazit cca kolem 15.30hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
11.2.13 06:45

@gambettka vychazky mam az do 18:00, takze casu dost :-) klidne se po obede vyspinkejte, ja si taky lehnu a jak bude hezky, vyrazime do ulic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3575
12.2.13 14:44

Tak super, holky. tak se můžeme domluvit a vyrazit do ulic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
13.2.13 15:33

Ahoj, my můžem kdykoliv příští týden. Sice chodíme teď v zimě ven po obědě, kvůli počasí, ale není problém se přizpůsobit.
Tenhle týden jsem mimo Šumperk, tak mám přístup na net, ale příští týden už to bude horší. Ještě ho tam nemáme nainstalovaný. (zatím tam žijem jak 100 let za opicema.)
Tak nevím, jak se tedy konkrétně domluvíme. Telefon takhle veřejně se mi sem dávat moc nechce.
 Zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3575
13.2.13 15:45

Zeze, tak příští týden můžu jedině v pátek. Tak jestli by se vám to hodilo, tak třeba v 16hod na točáku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3575
13.2.13 15:45

Platí to samozřejmě i pro tebe, Hani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
13.2.13 18:32

Jo, jo, hodí se to. Jen se ujistím točák je na pěší třídě? Asi si pořídím mapu:-)
Budu s tím počítat, ale pro jistotu se sem pokud budu mít možnost ve čtvrtek podívám. Člověk s dětmi nikdy neví, čím ho pindě překvapí:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3575
13.2.13 20:04

Jj, to máš pravdu. Může se přihodit cokoliv. Takže v pátek v 16hod s vámi počítám :D Mám fialovo černý kočárek :) točák je pod restaurací schiller a je to na pěší zoně, víš kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
14.2.13 22:09

Jo, vím kde to je.
Tak si představte, že mi dnes ta moje princezna začala chodit sama. Nejdřív to zkoušela po krůčcích a pak se úplně rozeběhla. Ušla, nebo zpíš dotlapala skoro metr a půl. Bylo to úžasný. Měla z toho takovou radost!!! Já teda taky!!! Ještě větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3575
15.2.13 12:37

Jééé, tak to posíláme velkou gratulku :potlesk: Je to šikulka. Teď už se nezastavíš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
16.2.13 19:33

Jojo, to je pravda. Zkouší chodit všude a se samozřejmostí čeká při pádu záchranu.
Takže to abych měla ruce a oči všude.
Je to mazec!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3575
16.2.13 20:15

Nj, párkrát spadne, ale časem pádů ubyde a bude to už jen paráda. Já si to teď hrozně úžívám, jak malá chodí, je to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny