Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
SussiK píše:hkac píše:Prave ze vadi,me to slo spustit jen kdyz jsem zaregistrovana:-(
Holky, nevíte, proč mi nejde pustit Ulice z úterka? Nejsem zaregistrovaná, ale to by vadit nemělo, ne? Píše mi to, že se načtení nezdařilo. Chjo..
Mně to nejde ani jako zaregistrované. Maximálně se mi povede pustit reklamu na začátku, ale dál to nejde (tohle v Exploreru, v Mozile vůbec nic). Manžel tím strávil x času a zjistil, že v nějaké diskuzi si na to stěžuje víc lidí (a některým to jde), takže asi mám smůlu
.
Tak jsem jim psala mail, odpověděli mi dnes
a poradili vymazat cookies. A fakt to pomohlo
.
michaba83 píše:jani09 píše:od pondělí
Kdy zas bude v televizi?
už se těším
Konečně.
Koukam,že se tu nic neděje,nevim,co je novýho.?Už jsem seriál dlouho neviděla.
novinek je tam docela dost, hlavně zajímavé nastínění jak by co mohlo pokračovat dál ![]()
jj škoda jen že už se na ní nedá zpětně dívat zdarma na netu.. ale tak aspoň že jí opakujou každé ráno ve všední den od 9:00 po snídani s novou..
@Gabrielaaa taky tak koukám, anebo to jde prý ještě na uložto.cz
jj na uložto je to taky tam si stahuju manželky.. ale nerada stahuju.. mě nova tímhle pěkně nas**la ![]()
@Gabrielaaa
já jsem tam zkoukla ordinaci co trvala pět let za 5 měsíců…nepřála bych ti slyšet můj slovník po tom co to zpoplatnili ![]()
@lukresia jo to ti věřím… ten můlj se na to taky kouká od začátku ale maká na 3směnným provozu, takže jí vidí jen jeden týden z měsíce,a má taky nervy… jsou to šupáci, jako neřeknu platit zua něco co v TV teprv bude nebo za filmy, ale za to co už bylo?? ![]()