Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3221
4.9.12 21:44

@Lenka512 Ahoj, no my sledujeme…tak já myslím, že ten Grigorij…Lenka i Miriam vypadaly v pohodě, Anička taky neměla hysterický záchvat a on to měl v těch kartách… :nevim: takže asi on

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
4.9.12 21:57

Bedřich ani Jarda to nejsou určitě, v programu na příští týden v Ulici jsou normálně psaní :mrgreen: Ale Lumír v ukázce mluvil o identifikaci… A v upoutávkách před spuštěním éíhle sezóny Ulice měla záchvat Zuzana - Hrihorij byl přece její ex, tak bych to tipla fakt na něj. Ale zajímalo by mě, jestli se tam objeví Světlana na pohřeb nebo tak něco :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4267
4.9.12 22:06

Já dnešní díl ještě neviděla, kouknu až zítra ráno, ale teda bohužel taky tipuji Grigorije…měl přece takové nějaké divné stavy a pak ty karty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
4.9.12 22:08

Podle mě tam tímhle dostanou Světlanu a ta se postupně vrátí k Lumírovi…S Grigorijem si už asi dějově nevěděli rady, tak ho škrtli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
4.9.12 22:14

No nevím, jestli už by se tam teď vrátila Světlana naplno. Přece jen tyhle díly byly natočeny nejspíš ještě před prázdninama a není to tak dlouho, co Terka Bebarová teprv porodila :think: Ale aspoň na otočku by mohla dojet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4267
4.9.12 22:16

Možná dojede na otočku na pohřeb, tam něco mezi ní a lumírem zas zajiskří a pak se to bude jakoby nadálku řešit, než bude zas moct hrát naplno a to už se pak asi dořeší, že se snad vrátí k sobě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
4.9.12 22:19
@Machalka píše:
Tipuju že Hrihorij… :(
:,( :,( :,( :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
4.9.12 22:24
@jeanette.26 píše:
Možná dojede na otočku na pohřeb, tam něco mezi ní a lumírem zas zajiskří a pak se to bude jakoby nadálku řešit, než bude zas moct hrát naplno a to už se pak asi dořeší, že se snad vrátí k sobě :lol:

Beru. Tak teď jim to do Novy napiš, ať to tak udělaj, jo? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
4.9.12 22:44

Dnešní díl byl opravdu dobře natočený…já si myslím, že nechají zemřít Hrihorije…tak nějak nemá pro seriál další vývoj :think:. Přeci jen, Jarda před prázdninama pohřbil otce, tak to by bylo na jednu rodinu moc a Bedřich přežije určitě, viděla jsem ukázky, kde je v nemocnici a je popálený.

• Citovat
  • Upravit
1812
5.9.12 00:16

Taky jsem koukala, jestli někdo neoživí téma, taky myslím Hrihorij…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
5.9.12 05:02

Taky si myslím, že Hrihorij, Lenka a Miriam byli v ukázkách v pohodě, ta Anička s Emou taky (když Ema říkala, že tátovi shořela dílna).

Holky a co říkáte na toho Maxe z té Francie? Teda pro mě to je úplný idiot. A jak je takový uvědomělý - no já jsem z něho na nervy. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
5.9.12 06:12

Já jsem ten včerejší díl nestihla, tak se musím v 9 koukat. No to jsou věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Antosek
5.9.12 08:56

@Lenka512 :nevim: já se jdu dívat teď, tak snad se to dovím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13131
5.9.12 09:03

Bude tam hrát ještě Eliáš? Z toho jsem byla zase na nervy já :mrgreen:

• načítám...