Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MarkyM píše:
@KPKristyTak to jo, díky
Fakt nevím, jen si to myslím. Ulici jsem sledovala i před prázdninama a nic o potratu tam nebylo. Tak si myslím, že se to teprve rozvine ![]()
já jí právě taky sledovala, ale nevěděla jsem jestli mi tohle neuteklo ![]()
Holky, já neviděla konec ulice, co to řekl ten otec od Bětky Matějovi? Vyhrožoval mu nebo co?
@KPKristy píše:
Ono to tam totiž nebylo, a jak to bylo asi vyplyne až časem…
taky jsem koukala, co se stalo
Ahoj holky, nechce se mi číst diskuze, nevím, jestli bych to našla. Ulici vidím tak jednou za týden, dva… Jak Thea přišla o to miminko? Děkuji všem.
@Antosek píše:
Je škoda, že Adrianu hraje jiná herečka
jo je to fakt divný…
@Antosek píše:
Je škoda, že Adrianu hraje jiná herečka
No, hraje ji ta unylka Vaculíková. Škaredá a nudná…
Náhodou, mě baví
je tak prdlá
mě se líbí teda mnohem víc, než Kadlčková, co tam byla před x lety.
@L-enny píše:
Náhodou, mě baví![]()
je tak prdlá
![]()
mě se líbí teda mnohem víc, než Kadlčková, co tam byla před x lety.
Kadlčková se mi taky nelíbila, ale Adriana už měla nějaký styl a měli teda vybrat podobnej typ. Ale pokud typ takový nehezký holky nastylizují do modelkovskýho typu, vypadá to divně. V těch ukázkách mi přišla jako nejposlednější štětka ![]()
@KPKristy píše:
Kadlčková se mi taky nelíbila, ale Adriana už měla nějaký styl a měli teda vybrat podobnej typ. Ale pokud typ takový nehezký holky nastylizují do modelkovskýho typu, vypadá to divně. V těch ukázkách mi přišla jako nejposlednější štětka
Přesně stebou souhlasím ![]()
Sice jsem ten díl celej neviděla, jen ukázky a souhlasím, Vaculíková se mi tam taky nelíbí. Nemám ráda nahrazování herců jinými
To stejné když Kláru místo Sabiny Králové bude hrát Hana Ševčíková. No ale tam je to typově jakže takž podobný. Ale ta vyzubená Vaculíková versus celkem šmrncovní Kadlčková mi vadí ![]()
No, tak Ševčíkovou taky nemusím, přijde mi afektovaná. I její role (včetně Mařenky v Arebele
)