Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teď to vypadá že to byla Anča ale ta to určitě nebyla.. ale včera jak ona to říkala doma Bedřichovi tak Franta mi byl taky podezřelej
jednu chvíli mě napadlo jestli to nebyl on, ale pak mi došlo že je spíš zamilovanej
no nemohla bych být detektiv.. ![]()
@KPKristy Taky si myslím, že to bude Růža
vždycky tak pochybně lítostivě kouká
![]()
@Hesovi píše:
@KPKristy Taky si myslím, že to bude Růžavždycky tak pochybně lítostivě kouká
![]()
Ona je taková pomalejší, kouká vždycky jako puk…
@KPKristy No to je fakt.. Možná to Niklová jenom někde zašantročila.. Tomu bych taky věřila ![]()
Taky se mi nelíbil Franta… Ale jak by se tam dostal a má teď úplně jiný zájmy
Ta Růža by to mohla být, ale zase přece by to nenatočili tak okatý… ![]()
Ale jo, natočili
Taky jsem tam hrála, sice jenom jako komparz, ale bylo to strašně okaté, že jsem uplně mimoň a v klidu to tak nechali ![]()
@KPKristy Já přes známého.. Můj strejda přímo ten kompars schání.. Jinak nevím jak se tam dá dostat. Ale je to docela otrava. Seděla jsem tam asi 4 hodiny, pak jsem sešla schody, řekla 2 věty a šla domů ![]()
@Hesovi píše:
@KPKristy Já přes známého.. Můj strejda přímo ten kompars schání.. Jinak nevím jak se tam dá dostat. Ale je to docela otrava. Seděla jsem tam asi 4 hodiny, pak jsem sešla schody, řekla 2 věty a šla domů
Já se neptala, že bych taky chtěla. Já jen, že nikoho takovýho neznám, tak mi to přijde zajímavý
. A jaký věty jsi řekla? Třeba jsem tě viděla? ![]()
@Hesovi Taky jsem v ulici byla jako komparzistka a potvrzuji že to čekání bylo hrozné, ale na štěstí tam byla docela dobrá parta lidí ![]()
Jéé, holky, nechcete o tom něco napsat? Nemyslím román, ale podělit se o zážitky ![]()
Ten Franta je hustej
a Ema mi připomíná mě, když měl můj bráška u nás doma prvně slečnu. ![]()
Holky, můžete mi někdo prosím říct, jak se to odehrálo minulej pátek mezi Zuzanou a Maxem? Nemůžu se toho nějak dopátrat ![]()