Ulice :-)

125
15.9.10 19:06

Ulice :-)

Tak holky kdo koukate:-)? Mam radsi ulici nez ordinaci ale kouknu na to i na to i kdyz ulice je vic ze zivota:-D Ted koukam jak se maly Frantisek dozvedel co provedl Bedrich je mi ho celkem lito:-( musi to byt asi hodne na psychiku ditete a jeste v tomhle veku:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
15.9.10 19:08

Ahoj,já mám puštěné archivní díly Ulice,a přes den koukám na nový díl ze záznamu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
15.9.10 19:10

Já koukám, ale tohle mně zrovna uniklo. Stavíme u toho vily z Dupla :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
15.9.10 19:11

Já taky sleduji Ulici, Ordinaci už ne, dřív když to bylo okolo tý gindy tak jo, pak mě to už neba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
15.9.10 19:13

Taky se přidávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
15.9.10 19:15

taky sleduju, nejhorší je, že tohle všechno odnesou děti. S tou ordinací to začínají pěkně pohnojovat, už mě to taky přestává nějak bavit, staří herci odcházejí a nastupují noví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
15.9.10 19:17

Taky koukám a líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
15.9.10 19:21
Pettulle píše:
taky sleduju, nejhorší je, že tohle všechno odnesou děti. S tou ordinací to začínají pěkně pohnojovat, už mě to taky přestává nějak bavit, staří herci odcházejí a nastupují noví.

V Ulici je to to samé :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
15.9.10 19:26

Taky sleduju pravidelně Ulici,ale na netu, protože v době vysílání uspávám syna. A na Ordinaci už jsem přestala od letošního září koukat, protože to je horší a horší…zlatá první řada, kdy se řešila gynekologie. Tohle už mě nebaví.

• Citovat
  • Upravit
5907
15.9.10 19:28
momi33 píše:
Pettulle píše:
taky sleduju, nejhorší je, že tohle všechno odnesou děti. S tou ordinací to začínají pěkně pohnojovat, už mě to taky přestává nějak bavit, staří herci odcházejí a nastupují noví.

To je pravda,ale při Ulici se člověk i zasměje-hlavně když je tam Simona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
15.9.10 19:31

A hlavně se tam nestřídají tak rychle. Kdežto v Ordinaci už moc starých herců už moc neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
15.9.10 19:32

Tak mě zas víc baví Ordinace a střídání herců mi zas tak nevadí. Ulice je taky fajn, ale jak je denně, tak občas něco nevidím. Naštěstí to většinou zas tak nevadí a ani nekoukám na díly zpětně na netu. Koukala jsem se jen jak tenkrát Gábina rodila, to jsem chtěla vědět, páč jsem měla chvíli před porodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
15.9.10 19:36

Já koukám celou dobu. Stejně jako na Ordinaci. Ale Ordinace už mě přestává bavit a Ulice už taky není co bejvalo… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
15.9.10 19:43
milhaus píše:
momi33 píše:
Pettulle píše:
To je pravda,ale při Ulici se člověk i zasměje-hlavně když je tam Simona.

to je pravda :mrgreen: Líbil se mi tam Vasil,škoda že ho zabili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
15.9.10 19:45

No a občas taky dobře perlí Vilma a Lumír,to je taky dvojka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky