Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak holky kdo koukate:-)? Mam radsi ulici nez ordinaci ale kouknu na to i na to i kdyz ulice je vic ze zivota:-D Ted koukam jak se maly Frantisek dozvedel co provedl Bedrich je mi ho celkem lito:-( musi to byt asi hodne na psychiku ditete a jeste v tomhle veku:-(
Ahoj,já mám puštěné archivní díly Ulice,a přes den koukám na nový díl ze záznamu:-)
Já koukám, ale tohle mně zrovna uniklo. Stavíme u toho vily z Dupla
.
Já taky sleduji Ulici, Ordinaci už ne, dřív když to bylo okolo tý gindy tak jo, pak mě to už neba.
taky sleduju, nejhorší je, že tohle všechno odnesou děti. S tou ordinací to začínají pěkně pohnojovat, už mě to taky přestává nějak bavit, staří herci odcházejí a nastupují noví.
Pettulle píše:
taky sleduju, nejhorší je, že tohle všechno odnesou děti. S tou ordinací to začínají pěkně pohnojovat, už mě to taky přestává nějak bavit, staří herci odcházejí a nastupují noví.
V Ulici je to to samé ![]()
Taky sleduju pravidelně Ulici,ale na netu, protože v době vysílání uspávám syna. A na Ordinaci už jsem přestala od letošního září koukat, protože to je horší a horší…zlatá první řada, kdy se řešila gynekologie. Tohle už mě nebaví.
momi33 píše:Pettulle píše:V Ulici je to to samé
To je pravda,ale při Ulici se člověk i zasměje-hlavně když je tam Simona.
A hlavně se tam nestřídají tak rychle. Kdežto v Ordinaci už moc starých herců už moc neni.
Tak mě zas víc baví Ordinace a střídání herců mi zas tak nevadí. Ulice je taky fajn, ale jak je denně, tak občas něco nevidím. Naštěstí to většinou zas tak nevadí a ani nekoukám na díly zpětně na netu. Koukala jsem se jen jak tenkrát Gábina rodila, to jsem chtěla vědět, páč jsem měla chvíli před porodem.
Já koukám celou dobu. Stejně jako na Ordinaci. Ale Ordinace už mě přestává bavit a Ulice už taky není co bejvalo… ![]()
milhaus píše:momi33 píše:To je pravda,ale při Ulici se člověk i zasměje-hlavně když je tam Simona.Pettulle píše:V Ulici je to to samé
to je pravda
Líbil se mi tam Vasil,škoda že ho zabili…
No a občas taky dobře perlí Vilma a Lumír,to je taky dvojka.