Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5907
17.9.10 08:48

No to je fakt,jsem zvědavá na dnešní díl.Ale já to mám vždy od půlky,taky koukám na Prostřeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
17.9.10 11:21

ja ulici taky koukam od pulky a kdyz je cas juknu na ni na netu:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
22.10.10 16:29

Taky sleduju ulici a jak díl unikne nic se neděje. Ono to člověk ví z ukázek :wink: :wink:
A ordnace, no fakt že už je o ničem!! Každý tam s každým a ztrácí to vábavu :nevim:
Jinak občas koukám i na ten dokonalý svět :wink:
Primu moc nekoukám jelikož ta nám hraje jen v obyváku a nic moc :nevim: Měli by doladit digitální pokrytí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
22.10.10 21:44

jo, Ulice je ze života a vtipná :lol:

Příspěvek upraven 22.10.10 v 22:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
22.10.10 21:48

Tak ulice je seriál, který mě baví i po hodně dlouhé době. Navíc, teď jsem na ní víc než půlroku neměla ani čas a nesledovala jsem a když jsem teď začla, tak jsem se neztrácela, což je faaaakt úžasné pro někoho, kdo má z těhotenství a mateřství v hlavě totálně vymeteno a jiný děj (viz. ordinace) by mě totálně zkazil chuť to sledovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
11.11.10 21:10

Ahojte,
Ulici mám ráda a když to jde, tak ji sleduju. Ale poslední měsíce ji spíš nevidím než vidím. Vím, že si ji můžu dokoukat na webu, ale to by mi zabralo hodně času. Většinou se z ukázek před dozvím, co mi uniklo. ALe i tak mi pak něco chybí. Jako třeba dneska jsem si všimla, že je v kadeřnictví nějaká jiná baba - to je místo Renaty? A Renata se poděla kam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
11.11.10 21:18
Machalka píše:
Ahojte,
Ulici mám ráda a když to jde, tak ji sleduju. Ale poslední měsíce ji spíš nevidím než vidím. Vím, že si ji můžu dokoukat na webu, ale to by mi zabralo hodně času. Většinou se z ukázek před dozvím, co mi uniklo. ALe i tak mi pak něco chybí. Jako třeba dneska jsem si všimla, že je v kadeřnictví nějaká jiná baba - to je místo Renaty? A Renata se poděla kam?

Renata dala výpověď-v Ulici jen bylo,jak Ingrid obtelefonovává zákaznice,a Simoně říká,že jí o víkendu zavolala,že dává výpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
11.11.10 21:20

Ježíš, to je pitomý :roll: To ta herečka přešla ke konkurenci, co? Aspoň jsem myslím někde zahlídla, že hraje v něčem na Primě :twisted:
Momi, díky :kytka:
A to jako Simona netruchlila? A jak se jmenuje ta nová :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
11.11.10 21:28
Machalka píše:
Ježíš, to je pitomý :roll: To ta herečka přešla ke konkurenci, co? Aspoň jsem myslím někde zahlídla, že hraje v něčem na Primě :twisted:
A to jako Simona netruchlila? A jak se jmenuje ta nová :mrgreen:

Jmenuje se Romča,a zatím se až na pár vět neprojevila.Je to Simony kamarádka,která jí „náhodou“ volala před tím,než se ukázalo,že Renata dala výpověď.Obešlo se to bez výlevů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
11.11.10 21:31
momi33 píše:
Machalka píše:
A to jako Simona netruchlila? A jak se jmenuje ta nová :mrgreen:
Jmenuje se Romča,a zatím se až na pár vět neprojevila.Je to Simony kamarádka,která jí „náhodou“ volala před tím,než se ukázalo,že Renata dala výpověď.Obešlo se to bez výlevů :lol:

Díky moc :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
11.11.10 21:56

A Pepánkova Blaženka je božííí! doufám, že dostane víc prostoru. :potlesk: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
13.11.10 22:35

Týjo, kdysi jsem koukala pravidelně, ale od léta jsem neviděla jediný díl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
13.11.10 22:37

holky, taky me to chytlo od toho co jsem sedela doma na rizikovem tehotenstvi ted koukam na kazdy dil:)))) skoro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
18.11.10 15:43

Tak mi ta nová kadeřnice pořád nějak vrtala hlavou a už vím proč :lol: Přemýšlela jsem, odkud ji znám a krom reklamy na T-Mobile (kdy rozdávala fotbalistům trika zdarma :twisted: ), ona už v Ulici hrála - pokud si to teda dobře pamatuju… Vzpomínáte si, jak byli Jordánovi ve Výměně manželek? Bára byla v Brně s Marošem Kramárem a do Prahy dojela jeho manželka a hrála ji tato herečka. Je to tak? Nebo si to pamatuju blbě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
18.11.10 22:17

Ahoj, já se taky přidám, Ulici sleduju pravidelně.
Machalka - ta herečka tam asi už hrála, ale jakou roli to teda nevím.
Co dnešní díl, jak Pepan dělal malí čertíky? Já se musela smát, jak mu to nešlo nalepit kam co patří! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí