Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Koukáte někdo na Pekelnou kuchyň? Nevíte, proč dneska nebyla? Tohle je můj nejoblíbenější pořad, tak doufám, že ho nezrušili ![]()
Nesleduju to, ale našla jsem tenhle diskuzní příspěvek: Jak jsem se dozvěděl na telefonu televize, tak kuchyni zrušily protože si diváci údajně přáli odsouzené příjde mi to jako zhovadilost v polovině řady jí ukončit je to nefér vůči nám kdo pekelnou kuchyňi sledovaly a odpověď že možná jí budou dávat někdy listopadu mi příjde jako trapná výmluva ono počkat 6nebo 7 dílů do konce to by se asi nic nestalo a pak jste si mohly dávat odsouzené třeba v kuse celý den. Zařaďte tedy laskavě náš oblíbený pořad zpět na jakoukoli hodinu ať jí můžeme dokoukat. Toto je možné opravdu jen v ČR neboť udělat něco podobného jinde ve světě tak vaše televizee bude jen těžce získávat diváky zpět. Ale odpovědi se z vaší strany asi stejně nedočkáme že
Ahaa, tak to je Gordon Ramsay nekde uplne jinde, ehm
Mozna bys to teda nasla na youtube, naky jeho porady jsem tam videla, pripadne muzes aspon toho Pohlreicha na Prime, i kdyz neumi byt tak protivnej ![]()
Taky jsem dneska čučela jako blázen, v programu Pekelná kuchyně a v tv Odsouzené ![]()
děkuju!!! Taky mě to dost štve. Nechápu, jak to mohli zrušit v půlce, ale co se dá dělat…
Kaca007: Anglicky umím hodně špatně
, tak budu muset počkat, až to budou dávat tady…
Ahojte! Prosím nevíte někdo, kdy bude konkurz na HK u nás ČR? Včera v TN byla reportáž, že Pekelná kuchyně čeká i na nás, a že je možé e přihlásit ![]()