Pekelná kuchyně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
844
13.9.10 21:34

Pekelná kuchyně

Koukáte někdo na Pekelnou kuchyň? Nevíte, proč dneska nebyla? Tohle je můj nejoblíbenější pořad, tak doufám, že ho nezrušili :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kaca007
13.9.10 22:09

Myslis Pohlreicha na Prime? To bude az zitra, klidek :wink:

• Citovat
  • Upravit
11822
13.9.10 22:17

Nesleduju to, ale našla jsem tenhle diskuzní příspěvek: Jak jsem se dozvěděl na telefonu televize, tak kuchyni zrušily protože si diváci údajně přáli odsouzené příjde mi to jako zhovadilost v polovině řady jí ukončit je to nefér vůči nám kdo pekelnou kuchyňi sledovaly a odpověď že možná jí budou dávat někdy listopadu mi příjde jako trapná výmluva ono počkat 6nebo 7 dílů do konce to by se asi nic nestalo a pak jste si mohly dávat odsouzené třeba v kuse celý den. Zařaďte tedy laskavě náš oblíbený pořad zpět na jakoukoli hodinu ať jí můžeme dokoukat. Toto je možné opravdu jen v ČR neboť udělat něco podobného jinde ve světě tak vaše televizee bude jen těžce získávat diváky zpět. Ale odpovědi se z vaší strany asi stejně nedočkáme že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaca007
13.9.10 22:33

Ahaa, tak to je Gordon Ramsay nekde uplne jinde, ehm :oops: Mozna bys to teda nasla na youtube, naky jeho porady jsem tam videla, pripadne muzes aspon toho Pohlreicha na Prime, i kdyz neumi byt tak protivnej :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Kaca007
13.9.10 22:40

Hele, tady snad najdes pokracovani http://www.youtube.com/results?… :wink:

• Citovat
  • Upravit
2904
14.9.10 00:25

Taky jsem dneska čučela jako blázen, v programu Pekelná kuchyně a v tv Odsouzené :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
14.9.10 08:26

děkuju!!! Taky mě to dost štve. Nechápu, jak to mohli zrušit v půlce, ale co se dá dělat…

Kaca007: Anglicky umím hodně špatně :oops: , tak budu muset počkat, až to budou dávat tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
28.6.12 10:01

Ahojte! Prosím nevíte někdo, kdy bude konkurz na HK u nás ČR? Včera v TN byla reportáž, že Pekelná kuchyně čeká i na nás, a že je možé e přihlásit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí