Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, odkud stahujete filmy (zadarmo samozřejmě). Normálně využívám Uložto, ale dnes mi to nějak nefičí a já bych táááák chtěla kouknout na Mary a Maxe
![]()
Ahoj, já taky stahuju z uloz.to. Obcas mi stranka nechodi, coz je dost na nervy, ale druhy den je vse OK. Dnes jsem si stáhla Kajínka a večer se na něj s manžou jukneme
Nevím, proč ty stránky nechodí, ale o jiných, kde by se dalo stahovat zdarma, nevím.
Na toho Kájínka pozor, já si ho stáhla nedávno a ač se to tvářilo jako Kájínek, byly to nakonec Sametoví vrazi ![]()
Totez se stalo i nam …Jeste nedavno byly na ULOZTO.CZ
misto Zeny v pokuseni(ktere jsme si stahli) Cesta z mesta(i kdyz taky pekny) ![]()
Ted uz tam tedy ZENY V POKUSENI jsou,asi tyden ![]()
Taky mám uložto.už jsou tam ženy v pokušení,díky za tip.No já jsem se taky párkrát spálila,takže teď už si čtu ty recenze dole.
Jo Kájínek - to byl ale dokument s Klímou. Jinak můžete ještě vyzkoušet Hellshare. ![]()
Holky, tak teď sem si vyzkoušela všechno, co tu píšete. Stáhla jsem si 2× Kajínka a jednou to byl dokument s Klímou a podruhý to byly Sametový vrazi. Ale jinak všechno ostatní v pohodě. Hold si na Kajínka budeme ještě chvíli muset počkat ![]()
Jenže na czshare lze stahovat zdarma jen po jedné v noci a tuším, že do osmi ráno. ![]()
Mysina píše:
www.czshare.cz
taky, taky ![]()
Akorát teda se za to platí.
Ta stovka mě už ale nezabije
Na Kajínkovi jsem byla. Je to super ![]()
Hellshare a czshare zkusím, díky ![]()
placených servrů je hodně, ale těch zdarma ne zdaleka tolik, to radši vydržím u uloz.to ![]()
Stahuju přes tenhle prográmek - http://www.stahuj.centrum.cz/…29/utorrent/?g[hledano]=utorrent&g[oz]=2.0.4 a torrenty do něj hledám na www.torrentpond.com - po zadání filmu vyberu v záložkách vlevo JTbunkie..
Ale české filmy se tam nenajdou, spíš zahraniční.. A titulky k nim na www.titulky.com
PetiteFillette píše:
Na Kajínkovi jsem byla. Je to super
Hellshare a czshare zkusím, díky
Líbilo se ti to? Slyšela jsem na film dobrý recenze, tak az se podari stahnout, podivám se ![]()
kozisek píše:
Jenže na czshare lze stahovat zdarma jen po jedné v noci a tuším, že do osmi ráno.
Zkusila jsem to a stahuju 2 filmy naráz a bez problémů ![]()